3 entry daha
  • cok net soyluyorum ki manchester city bu maci kazanamayacak. bunun sonucunda sampiyon olup olabilirler mi bilemiyorum. cunku manchester united da son maclar icin pek guvenilir bir takim degil. (bkz: kenny dalglish) (bkz: blackburn rovers)

    ama emin oldugum bir sey var ki bu mac city galip gelemeyecek. o kadar cok faktor var ki,
    1- mark hughes denen adami gram sevmem ama oldukca haksiz bir sekilde city tarafindan kovuldu. bunun ocunu daha guzel bir sekilde alabilir mi bilmiyorum?
    2- hughes istatiksel olarak da bu stada gelen en basarili teknik direktorlerden biri. ethiad stadyumuna deplasman takimi olarak geldigi 5 macta 1 galibiyet 4 beraberlik alip hic yenilmemis.
    3- qpr kazanirsa ligde kalmayi garantiliyor. sadece hughes degil bircok futbolcu prim alacak ve ligden dusmedikleri icin maaslari kesilmeyecek.
    4- bu sene gorduk ki city onemli maclarda beklenen performansi gosteremiyor. sampiyonlar ligi maclari, ikinci yaridaki arsenal maci vesaire. (united maclarini ayri tutmak lazim, derbilerin havasi baska)

    son olarak x-2'lik cifte sans 4.17 ile iddacilara selam olsun.

    edit: 90 dakika boyunca hakli ciktim yalniz bolton 1 cuval inciri berbat etti. adamlar kumede kalmayi garantiledikten sonra saldilar kendilerini akabinde 2 tane yediler :). hayirli olsun sampiyonluk mavi taraf!
167 entry daha
hesabın var mı? giriş yap