358 entry daha
  • bir kere saygısızlık yapmıştır. söze bunla başlayalım. koskoca bir kulübün başkanı, seni muhattap almış ve orada sen susana kadar seni dinlemiş. konuşma sırası ona gelince ise, "dinlemek istemiyorum" diye kesip atıyorsun. karşında senin askerlik arkadaşın yok. şike şike dinleyeceksin. ben böyle saygısızlık görmedim.

    hakkında söyleyeceğim bir sürü şey götüme girebileceğinden, nasıl olur da yumuşatırım düşüncesiyle bu saate kadar geldim.

    şimdi kendisi fenerbahçe kulübünün 2. başkanıdır. yani galatasaray kulübündeki dengi, ali dürüst ya da adnan öztürk'tür. buna rağmen ünal aysal kendisini muhattap olarak görmüş. halbuki ben olsam adnan öztürk'ü yollardım. zaten aslında sorun da burda. nihat özdemir, şark kurnazı misali, hazır sessiz adamı buldum konuşayım tribine girdi. adnan öztürk orada olacaktı da bakalım yine aynılarını diyebiliyormuydu ya da "adnan öztürk'ü dinlemek istemiyorum" diyebilecek miydi?

    hala daha mağdur edebiyatı yapıyor ya diyecek bir şey bulamıyorum. bu nasıl bir psikolojidir arkadaş? olaylarda mağdur olan galatasaray'dır. kupanın kadıköy'de verileceği kararlaştırılmadı mı? siz de kulüp olarak bunu kabul etmiş olacaksınız ki her iki tarafın da rızası olarak bu karar alındı. e o zaman ben şunu düşünürüm, sen kupayı oraya kendin için getirtmişsin.

    yok efendim galatasaraylı futbolcular kupayı ille sahada almak istemiş de tahrik etmiş. ya ne olacağıdı nihat bey? kupayı sahada kazandılar, sahada alma sözünü aldılar ve tabiki sahada alacaklar. sen dua et daha da çirkefe yatmadılar. ortadaki asıl ayıp, kupanın soyunma odasında verilme ihtimalinin teklif edilmesi. böyle bir terbiyesizlik ve ayıp olamaz. yok stadın güvenliği sağlanamamışmış. e arkadaşım o zaman ben yine şunu düşünürüm, siz tff ile o kupayı oraya fenerbahçe için getirttiniz. çünkü öbür sonucu düşünmediniz ki yeterli güvenlik önlemini almadınız.

    bak bak, en bomba söz de galatasaraylı futbolcular fenerbahçeli taraftarları kışkırtıp 5 maç ceza almaları için uğraşmış. be nihat özdemir, senin taraftarın demiyor mu, bizim derdimiz galatasaray ile değil. olayların çıkma nedeni polisler diye? e o zaman sen kendi taraftarını da yalanlamış oluyorsun. bu durumda fenerbahçe taraftarı aslında polise değil, galatasaraylı taraftarlara saldırdı. öyle mi? burda o zaman bir taraf yalan söylüyor. ya nihat özdemir ya da fenerbahçe taraftarı.

    o yüzden diyeceğim şudur ki konuştukça kendisini ve camiasını rezil eden bir adam.

    söylediği sözleri ayar olarak gören insanların da acilen bir psikoloğa görünmelerini tavsiye ederim.
1588 entry daha
hesabın var mı? giriş yap