268 entry daha
  • 9 aydır, geçirdiğim hemen hemen her dakikaya nefret ettiğim işte çalışmaktan dolayı yapmak istediğim, ama mühim nedenlerden dolayı - (bkz: askerlik) (bkz: parasızlık) (bkz: tecrübesizlik) vs vs - hiç bir şekilde cesaret edemediğim olay. o kadar sıkılmış bir haldeyim ki parmaklarımı kaldıracak enerjim bile yok şu anda. çalıştığım şirkette alt sözleşmeden geldiğimden dolayı zaten üvey evlat gibiyim, bir de benim çalıştığım pozisyona yeni aldıkları kadrolu elemanların oryantasyon ve eğitimlerini bana yaptırmaya çalışıyor olmaları gerçekten bardağı taşırmaya çok yaklaştırdı.

    iş bulmadan işten ayrılmak çok mantıklı olmasa da, biraz daha böyle devam edersem bileklerimi kesecekmişim gibi geliyor.

    ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok...

    össye yeni girecek gençlere de bir tavsiye: okulu bölümü siktir edin - okul yine bir nebze önemli tabi, doğru düzgün yerleri kazanacak kadar çalıştığınızı farz ediyorum - ne olmak istediğinize karar verin ve onu olun. mühendis olunca çok para kazanılıyormuş ben mühendis olcam demeyin. ülke hata affetmiyor, sevmediğiniz bir bölümden mezun olursanız hayatınız zindana çevrilebiliyor.

    dip not olarak: mühendislikte yarraaamı çok para var...
1629 entry daha
hesabın var mı? giriş yap