2 entry daha
  • katliam bir devlet geleneğidir diye yazı yazmış. iyi, güzel. çok şeker yazmış. devletler katliam da yapar, itirazım yok.

    ama neden hep devletin yaptıklarını yazıyorsun ha amed? bir gün de parmakların pkk, yani sana göre "şanlı gerilla" tarafının yaptığı katliamları yazsa ya? tek bir gün olsun, başbağlar köyü'nü basıp dağın başında dünyadan bihaber yaşayan köylüleri kimin öldürdüğünü anlatsanan ya bize. illa pkk yaptı de demiyorum, devlet de yaptı diyebilirsin. şu yaptı bizim üstümüze attı, bunun dahli vardı falan de. tez ortaya at, argüman üret. ama bir defa dahi olsun devletin yapmadığı katliamları da yaz amed... mavi çarşı'yı yaz mesela. kim, niye yaktı o çarşıyı? kime karşı, ne suç işlemişti orda ölenler? ve o katliamı yaptıranlar, emir verenler kimler, bugün hangi konumdalar? bunları anlat bize amed...

    başbağlar senin coğrafyanda değil mi? pınarcık katliamı var, sündüs katliamı var mesela çok bilinen. sen bilmiyor musun bunları amed? bunlar da seni coğrafyanda oldu. neden hiç yazmıyorsun? neden değmiyor elin bu katliamlara amed?

    katliam kötüdür amed. kim yaparsa yapsın kötüdür.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap