293 entry daha
  • --- hayalsel spoiler ---

    ilk serinin ana karakterleri tarafından ziyaret edileceğimizin tüm sözlükçe umulduğu 9. bölüm hakkında birkaç dileğim var :

    ya öncelikle tabii istiyorum ki korra hiç uzatmadan meditasyonunu yapsın bölümün te en başında, bölümün sonuna kadar da meditasyondan çıkmasın. ikki'yi ta güney kutbu'na göndersinler katara'nın yanına, ki ikide bir korra'yı rahatsız edip meditasyonunu bölmesin.

    ondan sonra yani meditasyondan beklediklerim neler ? ya tabii evet aang'i, sokka'yı, toph'u, zuko'yu hepsini görmek istiyorum. ama ne bileyim ondan önemlisi seslerini duymak istiyorum. kim seslendirecek, nasıl seslendirecek, filan. çünkü çok istiyorum, 9. bölümü ve ilk seriden herhangi bir bölümü art arda tekrar tekrar izleyip "hmmm evet buna bu ses yakışmış. haydi ama lan, aang'in yetişkin sesi böyle mi olur be ? ooo sokka'nın sesi ne biçim olmuş len. meh meh" diye karşılaştırayım.

    aşk hayatlarını ayrıntısıyla bilmediğimiz diğer karakterlerin (toph, sokka, zuko) evlendikleri kişileri, dünyaya getirdikleri çocukları görmek istiyorum. kya ve bumi de mesela. ama en çok da tenzin'in çocukluğunu merak ediyorum. katara ilk bölümde ".. tenzin has always been... rather serious" demişti oradan gelen bir merak.

    ha ama dileklerim %100 yerine gelmeyecek. yakone'a belki de tarrlok'a ağırlık verilecek. ama olsun lan, ucundan gösterseler yeter yani. gösterseler ama vermeseler filan...

    salı günü edit : yalnız seslendirmeler tam tahmin ettiğim gibi olmuş. aang'inkini beğenmedim, sokka'nınkine hasta oldum

    --- hayalsel spoiler ---

    işte böyle noel baba. bu hafta çok uslu bir çocuk oldum. mektubumu bitirirken rudolph'un burnundan öpüyorum
1173 entry daha
hesabın var mı? giriş yap