4 entry daha
  • - temsa safir marka modelli otobüslerine binmeyin hele en arkasından sakın yer almayın; en arka koltuk geriye yatmıyor fakat önünüzdeki koltuk arkaya yatıyor ön tarafta oturan insan evladıyla kucağınızda yolculuk yapabilirsiniz. ( bu madde tüm firmalar için geçerli )
    - istanbul' dan bursa yönüne bu firmayla yolculuk yapmayın; 46 kişilik otobüste 60-65 kişiyle yolculuk etmek zorunda kalabilirsiniz.
    - eğer bilgi alabilirseniz metro istanbul'a ait araçları tercih ediniz; şahıs araçlarının çoğunda sorun yaşamanız muhtemel.
    - cam kenarı diyen bilet satan görevliye güvenmeyiniz, sistemde gözüken araçla gelen araç farklı olabiliyor öyle ki 46 kişilik araca 54 bilet kesildiğini bile gördüm hatadan dolayı veya son anda sistemde ki araç değişip başka bir araç gelebilir. kısacası cam kenarı aldım diye sevinmeyin fazla sorun yaşayabilirsiniz.
    - yanınıza ufak bir su ve açlığınızı yatıştıracak kokmayan bir yiyecek bulundurun mutlaka, 1 bardak su vermeyen host/muavinler denk gelebilir
    - suitleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz, istanbul şirkete ait araçlardır sıkıntı yaşamazsınız kolay kolay ve araçlar bence piyasadaki en rahat araçlar.

    bunları iki sene metro turizm'de hostluk yapmış biri olarak yazıyorum daha sonra bu maddeleri uzatabilirim.

    edit: bu firmayla seyahat etmemeniz en sıhhatli yoldur ayrıca belirteyim, ben kendim 2 sene tatillerde çalışmama rağmen tercih etmiyorum.
151 entry daha
hesabın var mı? giriş yap