• *entry önü güncelleme:
    (çünkü bununla ilgili çok soru geliyor)
    arkadaşlar, en sondaki "son güncelleme"den de görebileceğiniz üzere durumu özetliyorum:
    mobil klima işini genel olarak bilmem (ki hiç iyi yorum duymadım) ama özellikle bu başlıktakine bulaşmayın.
    gidin düzgün, normal bir klima alın.
    ayrıca son ön tavsiyem, sakın ama sakın hiçbir vestel ürününü almayın. acı tecrübelerle öğrendiğim üzere hiçbir ürünü sorunsuz olmadığı gibi klimaları da sorunsuz değil.
    alanya'da kendi servisinin çözemediği problemi bağımsız bir klima servisine para bayılarak ancak çözebildim. arçelik fena değil, f/p olarak, servisi de geniş. alanya'da hoyratça kullanmamıza rağmen sorun çıkarmıyor, evet. son durum budur, şimdi eski entry'mi isterseniz okumaya geçebilirsiniz :b

    ---

    8000, 9000 ve 12000 btu'luk modellerini koçtaş kataloglarında gördüğüm duvara monte klimalara alternatif bir ürün.

    şöyle ki:
    http://www.koctas.com.tr/…ma-8000-btu/-/64532?r=126

    kullanan ve bilen eden varsa meraktayım görüşleriyle mesaj ışığımı yakmalarını ve entrylerle deneyimlerini paylaşmalarını dilerim.

    güncelleme:
    sutlu nescafe ve whynot'a teşekkürlerimi borç bilirim öncelikle.
    topladığımız genel bilgiler sonucu şöyle bir çıkarıma vardım, bikere bu mobil klimalar diğer markalarda da genel bir "gider" problemine sahip.
    soba borusu benzeri bir sıcak hava çıkışları var, ve suyu atmak için bir boruları, yani ne kadar "mobil" oldukları tartışılır, bir şekilde monte edip biyere bu giderlerine göre ayarlamak gerekiyor.
    ikinci olarak gayet kallavi elektrik yakıyor bu "mobil"ler 1100 watt gibi elektrik faturasında hatırı sayılır bir rakam söz konusu.

    whynot ise "çook büyük bir beklentin yoksa, yani kutuplar kadar soğuk olmasını beklemezsen ve benim gibi araba klimasından bile rahatsız olan biriysen" diyerek şunu önerdi alternatif olarak:
    http://www.hepsiburada.com/…=evufoateac01#gorseller
    benim de aklıma yattı, zira odam küçük, aynen rahatsız da olurum köklenmiş klimalı ortamlardan.
    sizlerin de bilgisine sıcakta uyuyamayan ve bunalan kardeşlerim!

    güncelleme:
    (bkz: ufo ateac-01)

    son güncelleme:
    bir sene sonra vestel 9000btu klima aldım 900 liraya, akıllı olun, benim gibi klima alternatifi olamayacak saçma sapan şeylere para yatırmayın, gidin bütçenize uygun, az elektrik yakan bir klima alın, mevzuyu serin serin kapatın :b
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap