3 entry daha
  • kapağındaki kağıtta "tested on celebrities, not animals" yazar. hava atar kısaca ve haklıdır da bence. internet sitesi üzerinde kullanan ünlüleri ve filmleri görebilirsiniz. en basitinden katy perry'nin renkli saçları bu markanın boyalarıyla boyanmıştır. jean's color'la karşılaştırıldığında, ambalaj boyutu daha küçüktür ama fiyatı daha fazladır. zaten kendisine ulaşma sebebim sadece jean's color bulamıyor oluşum. 118ml'lik kavanozunu 35tl + kargo ödeyerek satın aldım, jean's color 250ml (üstelik pompalı şişede) ve 30tl idi kuaför malzemesi satan yerlerde.

    ps: jean's color bulan gören varsa ya da manic panic'i daha ucuza alabileceğimi bilen varsa ya da avrupa yakasında kuaför malzemeleri satan bir yer bilen varsa her zaman mesaj kutumu renklendirebilir.

    edit: sonunda boyadım saçımı. açık kumral saçlarımı garnier 110 ile sarı yapıyordum bir senedir, pek de güzel açılıyordu rengi. üzerine boyadık, pek şahane oldu. omzumdan biraz aşağıda olan saçlarımı yarım kutu boyadı. parça parça ayırarak boyayı sürüp ardından taraya taraya boyadık yaklaşık 2 saatte. ardından fön makinasıyla kuruttum saçlarımı, duş bonesi taktım, bir güzel sabitledim onu ve öyle uyudum. sabah kalkınca yıkadım. muhteşem oldu. renk tam olarak şu beklediğimden biraz daa kırmızı oldu ama sorun değil, zaten akıcak rengi ve geriye turuncu kalacak. aktıkça şöyle bir renge gelmesini bekliyorum. sonuçları güncelleyeceğim burada.

    bu arada unutmadan söyleyeyim, cidden saçlarımı besledi, güçlendirdi boya. bu kadarını beklemiyordum.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap