4784 entry daha
  • galatasaray yonetimi, galatasaray taraftarinin tepki gosterdigi birseyi yapmayacagindan maclarini ali sami yen'de oynayamayacak kuluptur.

    turk telekom arena, inonu ne kadar besiktas'in ise veya saracoglu ne kadar fenerbahce'nin ise o kadar galatasaray'indir. ne bir eksik ne bir fazla. turk telekom arena'nin yapiminda galatasaray'in bir allah kurusu gecmemistir, cunku su an turk telekom arena'nin toplam maliyetinden cok daha degerli olan mecidiyekoyden vazgecilmistir. bu olaydan da devletin 475 milyon tl net gelir elde etmesinin yaninda, stadin etrafindaki devlet arazileri degerlenmistir. yani burada bir cahil soylemiyle peskes varsa, galatasaray nasil olduysa zararli cikmistir, ki stad acilisinda erdogan isliklandiktan sonra sozlesmede yazmasina ragmen yapilmayan duzenlemeler, devredilmeyen haklar, erdogan'in allah kurusu aciklamalari da ortadadir.

    bir de son zamanlarda yapilan erdogan ve cemaat organizasyonlariyla, galatasaray'in cemaatci oldugu gibi bir izlenim yaratilmaya calisiliyor. arkadasim o organizasyonlarin orda yapilmasinin tek sebepi, turkiyenin en modern stadinin orasi olmasi. gsgm'den izin alindigi takdirde, hicbir kulubun stadlarinin ustunde soz hakki bulunmaz. isterse at kosturur arena'da, veya isterse haftanin bir gunu inonu'yu parti kongre merkezi haline getirir. cunku arenanin da, inonunun de, saracoglunun da sahibi gsgm, ve kulupler sadece orada kullanim hakkina sahip.

    cogu insan olayin gercek yuzunu bilmesine ragmen, sirf galatasaray'a koz olarak kullanabilmek, 'cemaat'ci diyebilmek icin gormezden gelmektedir.

    bu yuzden, biraz mantik kurabilirseniz 3 kurusluk sozluk yazarlari'nin bile bu stad uzerinde kimin oynayacagi veya oynamayacagi hakkinda soz hakki bulundugunu anlayabilirsiniz.
51356 entry daha
hesabın var mı? giriş yap