12 entry daha
  • kitabın ciltli halini almış olmama rağmen yanımda taşıyamadığım ve evde okurken de kolum yorulduğu için malum yerlerden elektronik versiyonunu aldım ve oradan bitirdim. ciltli kitap da kütüphanemde süs olarak duruyor. arkadaş, bu ne mantıktır, neden eşek ölüsü kadar kitap bastırırsın ki? zaten milleti 5 sene bekletmişsin, bir üzerine kol kası yaptırıyorsun.

    neyse, geçelim kitabın ebatlarını. spoiler vermeden üzerinden geçecek olursam, konu içinden çıkılmaz bir hal aldı. 5 kitapta yaydığı konuyu 2 kitapta nasıl toparlayacak bilmiyorum. şahsi tahminim toparlamayacağı yönünde. hikayenin sonundan değil de gidişatından keyif alsam da en azından bir sonucu olmasını beklerim. bu sonucun benim istediğim sonuç olmasına da gerek yok ama bir yere bağlansın artık arkadaş. gerekirse yer yarılsın, dünya yok olsun ama konu bağlansın.

    haa, şimdi 5 kitapta geliştirdiği hikayeyi 2 kitapta bağlayıp kapatmaya çalışsa bu seferde çok aceleci davrandığı için kızacağım. ben de ne istediğimi bilmiyorum galiba. bu okur milletine de yaranılmıyor birader.

    neyse, grrm abi, bizi buralara kadar sürükledin. artık nereye götürürsen gelicez, seve seve (ya da tam tersi). sadece tek ricam gelir kaygısı içerisinde kaybolma. yaşlı başlı adamsın, kazandın kazanacağını. torun tombalak da faydalansın diyorsan da düşünme, onlar zaten extended universe filan çıkartıp parayı götürürler. sen çizgini bozma.
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap