4 entry daha
  • bir iddiadır.

    şimdi bu dağ fareleri hesap yaparken şunu değerlendiriyor; bir mevzi sustu mu? tamam o mevzi enterne edilmiştir. kaç kişi var mevzide 10-15? 15 anasını satayım. 15 şehit orada var. beriki mevzide yoğun ateş vardı azaldı mı? tamam orada da 5 şehit 5 gazi var. abartmıyorum. adamın mühimmatı bitmiş, korkmuş mevziye yatmış olması farketmez, mevzi sustuysa herkes ölmüştür. hesap bu.

    helikopter mevzuu da benzer. cobra manevra mı yaptı, skorsky - belki gözü yemedi doçka var, rpg var anasını satayım- kaçtı mı? tamam darbeledik. tepe ardında kayıp mı oldu? tamam düşürdük!

    yahu bu adamların 3 tepeyi enterne ettik, tank roketledik, 75 asker öldürdük dediği olayda 5 şehit vermişiz, bir tane gariban zpt kıçından roket yemiş.

    gelelim aynanın diğer yüzüne ben anadolunun milliyetçi oy kalelerinden bir kentinde yaşıyorum. askerde her 5 uzmandan biri hemşerimdir. nüfusa oranla en çok şehit veren illerden birindeyim. 10 ve üstünde şehit olan her çarpışmada en az bir cenaze ilimden kalkar. lan hıyar ağası 109 diyorsun, buradan bir tane çıkmıyor! kimi kandırıyorsun be!
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap