50 entry daha
  • şöyle bi bakıyorum da çevreye, şu soruyu soranlara falan ''nolmuş bu amına kodumun insanlarına diyorum. sonra zaten iş, güç işte..!!

    üniversiteyi 3. senemde kazandım, bölümümü 6 sene, 6 yaz okulu bi de tek dersle anca bitirebildim. daha üniversiteyi kazanamadan arkadaşlarımın ve arkadaşlarımın ailelerinin ''yine kazanamamış'' ''valla bu gidişle bi şey olmaz bundan'' gibi bir sürü akıl almaz şeyleriyle karşılaştım. kazandık, bu sefer de ''bitiremez'' temalı ağdalı ağdalı cümleri kulaklarıma çalındı. ailem çaktırmasa da içten içe üzülmüştür tabi. hep şakaya vurdum, kadrolu öğrenciyim, sindire sindire okuyoz olm dedim ama geceleri uyuyamayan, kış günü sıcak terler döken bendim. çevremin lafına değil, sikmişim çevreyi.. ailem içindi hepsi..

    bitirdik gitti şimdi de işe başladı mı, ne kadar para teklif edildi, bizim oğlan şu kadarla başladı, olsun ya, bizim gelin de şurada çalışıyo, şu kadar alıyo...

    aylardır aramayan arkadaş hal hatır sormadan ne kadarla başladın işe, ben araba aldım, ev bile aldım, sevgilim şu üniversiteyi bitirdi, bizim televizyon 3d'li, benim bokum altın kaplama..

    sikiyim sizin muhabbetinizi be arkadaş. sanki bana çalışıyosun da gelmiş ben bu kadar alıyorum, sen ne kadar alıyosun, ne kadarla başladın diye sorular soruyosun.. eşeğin sikini veriyolar bana.. iyi mi..? rahatladın mı amınakoyiim..

    sizin kıskançlığınızı da, acaba benden fazla alıyor mu diye düşünen beyninizi de, o para hırsınızın da ta amına koyiim..
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap