6 entry daha
  • ya ben bayılıyorum bu gs li trollere. adama mantıklı bir şekilde diyorsun ki, ali turan olayı yüzünden kayseri kulüp olarak size bir tavır takındı o yüzden de amrabat transferi olmadı diyorsun adam illa 6 ay diyor fifa kuralı diyor. bak güzel trollüm, bak güzel grendel im; futbolla az çok alakalı olan herkes, bir futbolcunun kontratının bitmesine 6 ay kala başka kulüpler ile transfer için görüşme yapabilme hakkı olduğunu bilir. bunda bir sıkıntı yok. konu neden illa buradan tartışılıyor ben anlamıyorum. benim demek istediğim mantık şu; ali turan o zaman kayserinin kaptanıydı ve kaptanı olduğu bir kulübe zerre para kazandırmadan ayrıldı. bu transfer yüzünden de kayseri kulübü gs ye pek de sempati ile bakmadı! bir yerde futbolcularını ayarttıklarını ve kendilerini zarara uğrattıklarını düşündü. şimdi de amrabat transferi bu ali turan olayı yüzden olmadı diyorum adam gelmiş bana 6 ay falan da filan da diyor! benim bu dediğim durumun aynısı kendi yöneticileri de açıklıyor "kayseriyle daha önceki ali turan transferi yüzünden aramızda bir gerginlik var" diyor, adam bana kalkmış hala 6 ay kuralından bahsedip beni mantık kuramamakla suçluyor! ulan bende biliyorum 6 ay önce futbolcunun istediği kulüp ile görüşebileceğini ama bu kuralın var olması demek kayserinin gs kulübüne tavır almasının önüne geçebiliyor mu? ben yazdığım entry de kendisine attığım mesaj da bundan bahsetmeye çalışıyorum adam inatla "kuralı bilmiyorsun" diyor! e o zaman aynısını inter kulübü zamanında size yaptığında "emre bize beş kuruş para kazandırmadan gitti" demesini biliyordunuz ama! inter kulübü manyak mı sene sonunda bedavaya alacağı adama para versin? ama bu kuralın olması demek gs nin de emre belezoğlu transferinden zarar ettiği gerçeğini değiştirebiliyor mu?

    şimdi daha iyi anlıyorum ki bu manahmanah denen arkadaş, fanatiklik yüzünden en basit mantığı bile kurmaktan yoksun bir arkadaşmış. halbuki beğenmediği bir şeyi yazan birine direk saldırmak yerine onun yazdığı şeyi anlamaya çalışsa böyle salak saçma durumların içine düşmezdi.

    edit: he bu arada daha bu arkadaş uğur mumcu nun "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma" sözünü; ota boka, her şeye kullananları eleştirmemi bile anlayamamış ve bu eleştirisel mantığı bile kurup kavrayamamıştır. üstüne üstlük "lan, banane kim söylediyse o lafı. ben sana bu lafı ilk kimin söylediğini bildiğimi iddia ettim mi?" gibi abuk bir şeyle de kendini savunmaya kalkmıştır. ben bu sözü iyice ayağa düşürerek kendince karşı tarafa bir ayar verme derdinde olan insanları eleştiriyorum -ki kendisi de buna dahildir- oradan yola çıkarak da bu lafı böyle gereksiz kullanan ve her muhabbete meze yapanların, bu sözün kime ait olduğunu bile bilmiyorlardır diyorum, adam da bana kalkmış ne diyor?
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap