7 entry daha
  • edd china'nın tamir işlerinde harikalar yarattığı, discovery channel'da yayımlanan eğlenceli program. en büyük kârı bir morgan plus four'dan elde etmişler. şasisi hasarlı olduğundan ucuza kapatılan ingiliz yarış yeşili bu plus four, elemanlara yaklaşık altı bin pound civarında bir para getirmişti. ondan sonra da delorean'dan elde ettikleri beş bin küsür poundluk kâr da en yüksek kazançlarından biriydi sanırım. tabi burada işçilik giderleri olmadığından normalde çok daha fazla kazanabilecekleri bir arabayı uygun bir fiyata sattıkları da gözden kaçmamalı.

    programı izledikçe yaşı ilerleyen araçlarda en büyük problemleri süspansiyon, elektrik sistemi ve kaporta işlerinin oluşturduğunu görüyoruz. edd china'nın tavsiyeleri ve ufak hilelerle otomobil restorasyonunu kendi yapmak isteyen amatör tamirciler için oldukça faydalı bir yapım. ayrıca satmak istediğiniz otomobilin değerini ufak dokunuşlarla nasıl artıracağınız konusunda da oldukça iyi fikirler verdiğini söylemek mümkün.

    birkaç aya kadar discovery channel'da "turbo cuma" kuşağı altında, cuma akşamları birkaç bölüm art arda izlemek mümkündü. genellikle cuma geceleri ya da cumartesi öğleden sonraları bu programın dokuz sezonundan seçme bölümlere rastlayabilirsiniz.
127 entry daha
hesabın var mı? giriş yap