218 entry daha
  • işyerinde müzik konusunda bir hayli bilgili abimiz ile "popüler müzik" temalı sohbetimizde olumlu yönde adı geçmiş, internet sitesine bu vesile ile bakılmış ve bizce şaşırtıcı bir durumla karşılaşılmıştır.

    efendim, malumlarınız olduğu üzere popüler kültür erbabı sanatçı esnafı ile aynı kaba sıçan popüler müzik esnafımızın yurtdışı etkinlikleri, magazin olduğu iddia edilen ancak hiçbir şey (hiçbir bok da denilir) olmayan, nevi şahsına münhasır magazın basınımız tarafından şişire şişire haberlere konu edilir. hala ajda pekkan hanımefendinin fi tarihinde olimpiya'da verdiği konserden, enrico macias abimiz ile düetinden falan filan..

    çoğu bizim gurbetçilerin organizasyonu olan yine kendi vatandaşlarımaz yönelik yurtdışı konserleri ballandıra ballandıra anlatılır, ne avrupa fethi kalır ne de avrupa'yı sallamadıkları.

    hepsi de "türkiye'yi bir güzel temsil ederler"

    şimdi bu ilginç grubun internet sitesinde http://www.babazula.com/ tur programına bir bakın.

    adamlar, temmuz-ağustos aylarında, romanya, ukrayna, içlerinden biri beethoven festivali olmak üzere, 4 adet almanya, isvirçe, finlandiya'da konser vermişler/verecekler.

    hepsi de festival daveti. yani gurbetçi organizasyonu değil.

    tamam güzel kardeşim, popüler kültür, popüler müzik eyvallah kitleleri ilgilendirir, ticari yönü daha fazladır, gazete sattırır, televizyon seyrettirir de, bir de hakiki başarıyı takdir edelim lan.

    bakın türkiye'yi"kim temsil ediyor" lan.

    şu adı geçen esnaf takımından birileri bu işlerin yarısı kadar bir yıl içinde davet alsa yıkar lan memleketi böğüre böğüre..

    öyle işte.
132 entry daha
hesabın var mı? giriş yap