2 entry daha
  • devletin yakaladığını becermek konusundaki üstün yeteneğini gösteren uygulaması.

    olay: öğrenim kredisi borcundan kalan 23 tl, 4 kat cezalar ile 118 olmuş, eyvallah borç bizim yalan değil. 4-5 banka hesabım var, bunlardan birinde 300 tl var, ona haciz koymayıp 2300 tl olan diğer hesabı toptan bloke ediyor ki borçlu vatandaş yani ben kıçına ateş tutulmuş gibi yerinden fırladığı gibi koşarak borcunu ödesin. sonuç almaya odaklanmış, hukuk guguk neyim umursamayan adamların kasaba kurnazlığı kokusu geldi bana. ben aynı durumdayken 15 bin tl alacağımı 500 tl taksitle 30 ayda aldım, bana borcu olan kişinin tüm maaşına haciz konulamadığı için.
    evet 118 tl için 2300 tl yi bloke eden devlet uygulamasıdır bu. olsa 20-30 bin tl yi de bloke ederdiler şüphesiz. böyle alacaklı düşman başına.
    bu arada vergi dairesi izlenimi: (bkz: memurlardan nefret etme sebepleri/@mutruki) bu başlıkta memurlara nefret kusulan onlarca yazı okumuştum, sittirsin lavuklar. ahanda bizzat gördüm devlet dairesini, işini gül gibi yapan güleç insanlar yardımıyla gülüşmeler arasında en kısa zamanda sorunumu çözüp çıktım.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap