77 entry daha
  • kalkis aninda kimsenin gecemeyecegi (sonraki metrelerde tabii ki geciliyor ancak kalkis anindaki performansi kucumsenemez), sehir icinde hiz, park, atiklik acisindan beni/bizi mutsuz etmemis otomobil.
    sehir disinda ise 90km/saat uzerine ciktiginda biraz zorlanmaya basliyor. yokus yukari cikarken de minik motorunun zorlandigini belirtmekte fayda var. kucuk govdeli olmasa assos yollarindan nasil gecerdi o da ayri bir mevzu. bir depo benzinle istanbul-tekirdag-canakkale-geyikli yolu yapan smart'i kucaklamak gerekir.
    sehirlerarasi yollarin berbatligini bilenler beni anlayacaktir. sacma sapan yerlere kasis koyup uzerine, kenarina uyari koymadiklari icin bir kasise cok sert girdik, sag kapinin altindaki parca yerinden cikti, mengerler davutpasa'da ucretsiz olarak yerine takildi. nasil pert edilebiliyor anlayabilmis degilim. kanaatimce gayet saglamdir.
    evet, yedek parcasi pahali ve gec temin ediliyor, evet cok hizli degil ama yillik vergisi yaklasik 340 tl, yakit kullanimi tasarruflu, pratik ve atik daha n'apsin minik?
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap