31 entry daha
  • bircok sinir ucu anus te sonlanir bu da anal seksi zevkli yapar. ilk denemelerde aci olabilir* ama rahatlamayi ogrendikce aci azalacaktir. prostatin uyarilmasi ve yarattigi uyarilmanin mikari nedeniyle erkekler de anal seksten cok zevk alirlar. heteroseksuel ve homoseksuel iliskilerde dogru partnerle cok zevk alinabilir.

    ilk yapmaniz gereken rahatlamaktir. partneriniz dogru bir sekilde rahatladiginiza ve rahat bir giris icin yeterince kremlendigine emin olmali ve yavas davranmalidir.baslangicta penisten once belki iyi kremlenmis parmak veya bir dildo iyi olabilir. anusun etrafinda dairesel hareketler yaparak parmaginiz anuse sokmalisiniz. asla zorlamamalisiniz, herhangi bir rahatsizlik hissederseniz hemen partnerinizi daha cok rahatlatmaya calismali ve belki daha cok krem** kullanmalisiniz. rektum kivrimlari incedir, uzun ve sert objeler zarara neden olabilir, kremleseniz bile her anal seks yaptiginizda mikroskobik izler biraktiginizi unutmamalisiniz. parmak kullanacaksaniz tirnaklarinizin kesilmis olmali ve herhangi yuzuk turu birsey kullanmiyor olmalisiniz. ellerinizi giristen once ve sonra yikamalisiniz. parmak oyunlari icin latex eldivenler oldukca kullanislidir ve bunlar her partner icin degistirilmelidir.

    rektum duvarlari yapiskan/tutucu oldugundan bolcana krem kullanmak gereklidir ve zorlarsaniz zarar gorebilir. vazelin ve benzeri maddeler kullanilmamalidir. su bazli kremler ve yaglar en iyisidir. astroglide, id, wet, foreplay ve ky tavsiye edilir. ne kadar cok o kadar iyi, kayganlik penisinizi iceri disari hareketinde daha rahat hissettirecektir. penis ve anus un vajinal seks ve oral seksteki gibi kendi kayganliklarini ve esnekliklerini saglamasi soz konusu degildir.

    hertur saglikli sekste olmasi gerektigi gibi prezervatif kullanmaniz iyi olabilir. anus pekcok zararli bakteri barindirabilir. kullanacaginiz kremin "prezervatif uyumlu" olmasi rahatliginiz icin gereklidir. yag bazli maddeler prezervatifi bozacaktir. yag bazli pekcok madde rektumun icduvarlarini kapaticak ve enfeksiyonlara potansiyel yaratacaktir.

    anal seksten sonra penisi iyice temizlemeden asla vajinal seks yapmamalisiniz. bu kadinin hastalik kapmasina neden olacaktir. temizlik onceliginiz olmali ve stress konusu olmamalidir. bu konuda can skmamak gerekir, her zevkin de bir bedeli vardir.
627 entry daha
hesabın var mı? giriş yap