6 entry daha
  • eğer yanınızdaki insan ya da insanlar hormonlarına hakim olamayan, "karııı karıııı karı getirin bana" modunda olan biriyse/birileriyle çekilmez olabilir; özellikle siz kafa dinlemek istiyorsanız.

    fakat, birlikte gittiğiniz kişiler böyle değilse, karşınıza alıp hayat hakkında konuşabileceğiniz, içip saçmalayabileceğiniz, muhabbeti çekilir, hayatınız boyunca yanınızda bulunduğu için dertleşebileceğiniz insanlarsa dünyanın en güzel şeylerinden biri olabilir.

    şanssızlık mı derim ne derim bilemiyorum ama benim hayatımda tatil yaparken gerçekten kendimi çok iyi hissedebileceğim sadece bir insan var. onunla da kırk yılda bir bunu yapabiliyoruz ama işte, oldu mu da çok güzel oluyor be. onun dışında genellikle tek başıma tatil yapmayı seviyorum. zira "o paraya öküz alırdık" insanlarıyla filan hiç uğraşmam gerekmiyor, bir deniz kenarında huzurlu bir şekilde kitap okuduğum zaman -masamda bir de çay varsa- ya da kumsalda tek başıma biramla oturuyorsam; yeterince mutlu olabiliyorum, kimseye çok gereksinimim olmuyor.
100 entry daha
hesabın var mı? giriş yap