1 entry daha
  • defias brotherhood/twisting nether horde guildi. kimi casual tercih eder kimi hardcore playerdır. ama aslolan amacı oyunda güzel vakit geçirmek ve sözlük camiasıyla bunu paylaşarak yapmak olan ve insan gibi iletişim kurmayı becerebilen herkese kapıları açık olan guilddir.

    edit: bir kısım core oyuncular, uzun süredir oyunda aktif olan bütün guild üyeleri ile toplantı yapıp guildi twisting nether'a taşımışlardır. açıklamaları başlıkta ilerleyen mesajlarda bulabilirsiniz.

    başvurularını sourtimesguild @ gmail.com adresi uzerinden gerceklestirmektedir. sevgili okur ve çaylaklar; başvurmak istediğinize dair bir e-mail gönderdiğiniz takdirde başvuru formu tarafınıza gönderilecek ve akabinde değerlendirilecektir. bu uygulamanın nedeni bu oluşumu gerçekten ciddiye alan insanları bir şekilde süzgeçten geçirip oluşumu sağlam temeller üzerine kurmaktır. rankler raider, founder, member ve initiate şeklindedir. yazarlar doğrudan member olarak alınıp, okurlar ilk önce initiate, e-mail ile iletişim kurup başvuru formunu doldurdukları zaman officer onayı ile member rankine yüksltilecektir. daha sonra sıkıntı olmasın diye bu uygulamayı hemen açıklayalım; elimizden geldiğince düzgün insanları almaya çalışıyoruz ki tadımız kaçmasın.

    officerlar:

    defias brotherhood için: jacks smirking revenge (sözlük mahlası)
    twisting nether: quench, corwus, tprotector, kastamon (ingame)
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap