444 entry daha
  • başarıları o kadar çekilemeyen bir ülke ki, hakkında bir haber çıktı mı aynı anda 5 ayrı yerden kötülenmezse rahata erilemiyor. daily mail geçen gün bir haber yaptı; doping diye başlıyor, "değilse de zaten işkenceyle eğitiyorlar" diyor, yetmiyor "bi bizim kızın feminenliğine bak bi şunun tahta göğüslerine geniş omuzlarına bak, androjen adeta" diye devam ediyor, o da kesmiyor "en azından bunlar sporcu olsun diye nüfusun geri kalanından iyi besleniyor" diye çakıyor. rezillik yani, benzeri bir haber türkiye hakkında çıksa savaş falan çıkar.

    hiçbir şey değil de ingiltere'de dahi daimi taşak konusu olan daily mail adlı paçavranın manipulatif haberleri "yabancı basın" olunca türkiye'de ciddiye alınıyor, ben ona yanıyorum.

    inatla (bkz: daily mail)

    insan hakları konusunda şimdi kendisine sataşmaya bayılan gelişmiş devletlerin zamanında gelişmek için yaptıklarından daha kötü icraatlar içinde değildir. insan haklarını sık sık ihlal etmektedir fakat bundan şikayet edebilecek ve çin'i azarlayabilecek son ülkelerden biri şimdiki haline dünyanın yarısını sömürerek gelmiş olan ingiltere (hani o açılış seremonisinde atladıkları kısımlar), diğeri de afrika'dan gelip insan muamelesi görebilmesi iki asırı bulan kölelerin ellerinde yükselmiş olan amerika'dır.

    edit: üzerinden yıl geçtikten sonra oylanmış, hatırlamış oldum bu vesileyle. yazdıklarımdan çin'in insanlık dışı uygulamalarını onayladığım sonucu çıkabilir, çıkmasın. benim tepkim batı'nın (ve hatta türkiye'nin de) bu konudaki iki yüzlülüğüne.
4040 entry daha
hesabın var mı? giriş yap