8 entry daha
  • turbo sakızda araçların bütün özelliklerini ezbere bilmeyi bişey sanardım. yok de tomaso pantera, yok isdera veya vector gibi uçuk arabaların her bir detayına bakıp hayranlıkla ve ağıza atılmış 3-4 tane turbo sakızı homş şomş diye çiğneyerek bakarken, bu turbo sakız serilerine sahip olmayı ne kadar çok istediğimi hatırlıyorum.
    anne yapımı,dumanı tüten üzümlü kek, yanında çay ve birazdan başlayacak kara şimşeğin heyecanıyla turbo sakız serilerimin hepsine yeniden göz atar, kara şimşek neden yok diye hayıflanırdım içlerinde.
    hangi ara başladı anlayamadım şahin diye bir dizi başladı sonra. bu kez kahramanımız motorsikletli ve yine mücadele ediyor kötü adamlarla her bölüm.
    çok sarmadı.
    önce keklerin tadı bozuldu sanki.
    ya anneler artık beceremiyordu ya da bakkaldakiler daha güzledi. sonra diziler bitti gitti. turbo sakızlar da yalan oldu.
    bir süre devam etti park halindeki arabaların camından hız göstergesine bakmak. en son 240 ı gördüğümde heyecanlanmış ve hemen bunu birilerine anlatmam lazım diye koşmuştum.

    sonra bir ara need for speed oyununu gördüm bir oyun satan dikkanda. lotus oynuyoruz o zamanlar pcde. lotus another world vs oynarken bu oyun ne manyak bişey gelmişti. ferrariler corvetteler filan.
    tıpkı turbo sakızlardaki gibi.
    şimdi altımda ferrari var ama ayn heyecan yok malesef (bkz: yalan)
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap