• izmir'de gazi kadınlar sokağında ismine layık mekan. bayansız olanı (ne demekse) mekana almadıkları gibi üzerine sopa atıyorlar.

    aşağıdaki olay yakın arkadaşımın başına gelip bizlere aktarılmıştır.

    isimler özellikle çıkarılmıştır.

    bir gece arkadaşım bir kaç bira içmek için dışarıya çıkıyor. kardeşi ve yurt dışından gelen bir arkadaşıyla birlikte gazi kadınlar sokağına giriyor.

    oradaki öküz bar'da 3 kişilik boş bir masa gördükten sonra, dışarıda, sokak tarafında. oturabilir miyiz diyor.
    bodyguardlar oturamazsınız, bayansız oturamazsınız dedikten sonra arkadaşım geriye dönüp ve gayri ihtiyari bir şekilde söyleniyor. "hay sizin bayanınıza yaa" diye. arkadaşına da "bayansız sokmuyorlar" diyor.

    o sırada arkasından birileri kime küfrediyorsun lan sen diye bağırmaya başlıyor. arkadaşım "ben küfretmedim" demek üzere geriye doğru dönerken baodygguard çoktan yanına gelmiş ve ona kafa atmış. bir de bacağına tekme gelince sendeliyor ve düşüyor. düşerken de kafasını masaya çarpıyor.

    ondan sonra hatırladığı tek şey yerdeyken yüzüne gelen tekmeler ve arkadaşının sesi. bir insanın suratına ve kafasına sayısını hatırlamadığı kadar tekme atabilmek için bir insanın nasıl bir öfke, nasıl bir kin, nasıl bir ruh halinde olması gerekir ki?

    sonuç; üst dudağında üç dikiş, alt dudağında iki dikiş, alnında, şakağında, belinde arkadaşıma vuranların ayakkabılarının izleriyle birlikte kalan izler ve morluklar, başında şişlikler, kalçasında ve dizinde halen süren ağrılar.

    mekan sahipleri arkadaşıma bunu yapanların kim olduğunu söylemiyor, saklıyor. arkadaşıma bu şiddeti uygulayan bodyguardlar kadar öküz bar da şehir eşkıyası, diye düşünüyorum.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap