57 entry daha
  • üç temel problem var, 1. kadın cinsel organını olduğundan daha kırılgan sanmak. 2. kadınların fantezi dünyalarını bomboş sanmak neticesinde kadına gereğinden fazla itina ile davranmak 3. kadının zevk alma basamaklarını tam olarak algılayacak tecrübeye sahip olmamak.
    hemen bir kaç maddeyle türk erkeklerinin gelişimine katkıda bulunayım.

    * kadının önce ilişkiye hazır hale gelmesi gerekir ve bu erkeğinkinden biraz daha zordur. biz, mini etekli bir kadın görsek bile ayağa kalkan bir dünyada yaşamamıza rağmen, kadınlar dokunulmak, okşanmak ve öpüşmekten hoşlanırlar, hoşlanmaktan ziyade ıslanırlar ve bu ilişki için şarttır.
    * klitoris ve vajinal orgazm farklıdır. klitoris ile sağlanan orgazm vajinal orgazmı etkilemez. ya da kadının yaşadığı herhangi bir orgazm bir sonrakini etkilemez. kadınlar çok şanslılar, üst üste orgazm olabilirler ve bizim gibi post ejakülasyon sendromu yaşamazlar. bir kadının içine girmeden önce orgazm yaşamasını sağlamak seksin çok daha iyi olmasını sağlayacaktır.
    * klitoris, bildiğiniz gibi, vajinanın üstüne doğru, hafif sert ve erkeğin penis başına analog bir organdır. nasıl ki senin penisinin tepesine anasör düğmesi gibi basılmasından hoşlanmıyorsan kadın da aynı şeyin klitorise yapılmasından hoşlanmaz. genellikle etrafına masaj yapar gibi sağa sola ya da dairesel takılmak - bastırmadan - maksimum etki sağlayacaktır.
    * eğer bir kadın utanç içinde seks yapıyor ve tecrübesizliği ile erkeğin de elini kolunu bağlıyor ise, belki de en iyisi ben sikeyim de gerisini sonra düşünürüz mantalitesine girmektense onun yaşayabileceği duyguları yaşaması için çaba göstermektir. ileriye dönük yatırımlar hayatın her bölümünde gerekli diye düşünüyorum.
    * her ne olursa olsun seksin iyi olması için partnerlerin birbirini tanıması gerekir, inanılmaz iyi seks yapan bir kadın da bir erkek de ilk ilişkilerinde sıçabilirler.
    * farklı pozisyonlar her zaman iyidir ve kullanılması gerekir, sonuçta hepimiz izlediklerimizi hayata geçirmek istiyoruz. ancak bu değişmeleri kadının ritmine uygun olarak düzenlemek gerekir. amiyane tabir ile, sen girip çıkarken zevk almaya başlamış bir kadını canın sıkıldı diye bir anda domaltmaya çalışırsan partnerin konsantrasyonda problem yaşayabilir, sen yaşamayabilirsin ve sonra da erken boşalan türk erkeği durumuna düşebilirsin.
    * kadınlar da erkekler gibi porno izlerler ve senin fantezilerin eğer aşırı değilse büyük ihtimalle onun da ilgisini çekecektir, şimdi ben bunu yapmak istiyorum ama ya kötü bir tepki alırsam diye yapmadıkların aslında parnerin için de son derece heywcan verici olabilir.
    * her halükarda gerekli ritim ve sürede seksin temel girip çıkma hareketini yapabilmen gerekir, sen 20 kere girip çıkınca boşalıyorsan nasıl bir öneride bulunacağımı bilemiyorum
    * sadece seks için gerçekten fiziksel olarak etkilenmediğin kadınlarla yatarsan kadınlar bunu hissederler. yani onlar 15 sene boyunca orgazm taklidi yaparak bizi kandırabilirken, bizim onları ne kadar arzuladığımızın anlık çetelesini tutabilecek seviyede olaylara hakim olduklarından, zihinsel olarak istek seviyenin her an düşebileceği durumlarda seks yapmamayı seçmek mantıklı bir seçim olabilir, aşırı alkol, zorlu mekan, partnerine yetersiz ilgi, aldatıyor olmak vs.
    * kadınların zevk alma basamaklarını ve vücut dilini anlayabilmelisin, benim kadınlarda en çok hoşuma giden özellik aslında onların bizden çok daha büyük bir isteğe ve zevk alma potansiyeline sahip olmalarıdır ama onları buna ulaştırmak için gerekli zamanlarda gerekli süre boyunca ve uygun pozisyonlarda -yine amiyane tabirle- onları becerebilmelisin.
    * az da olsa güçlü olmalı ve kadını yönlendirmeyi başarabilmelisin, bu hayatın en temel içgüdüsüdür ve kadınlar yönlendirilmekten, yatakta hareket ettirilmekten hoşlanırlar.

    sözlüğe bi bok biliyormuşum gibi böyle bi entry girdiğim için özür dilerim, aslında hiç bir bok bilmiyorum, kadınlara da aynı seviyede bir entry yazarak gazabınızdan korunabilme umuduyla, sevgiler.
234 entry daha
hesabın var mı? giriş yap