67 entry daha
  • bu hayvan bugün bana kafayı yediriyordu az kalsın.

    abim yeni bir dükkan açmıştı, ben de şehirdışında olduğum için daha hiç gitmemiştim. bugün öğlene doğru uğradım işte. bir ara dükkanda sadece ben varım. arka odadan sesler geliyor, biraz da karanlık o taraf. yani telefon ve bilgisayar tamiri yapıldığı zaman özel ışıklandırma yapılıyor sadece, diğer türlü karanlık kalıyor. ben de o ışıkları yakmayı bilmiyorum tabi.

    önce miyavlama sesi geldi. lan acaba kedi mi girdi telaşıyla gittim önce. baktım sesler kesiliyor etrafta da bir şey yok. ardından havlama sesi geldi. lan bildiğin köpek sesi be abi. korkuyorum da bir yandan "lan acaba kafayı mı yiyorum" diye... kapattım arka bölümün kapısını, showroom tarzı olan yerde müşteri bekliyorum ki yalnız kalmayayım. bir yandan da müzik açtım, ses gelirse de duymayayım diye.

    sonra abim geldi tabi. mal gibi korktuğum için söylemedim de neler olduğunu. arka tarafa geçtik bi' ara. ışıkları falan açtı abim, sonra yerdeki kafesin üstünden örtüyü açtı ve kuşla karşılıklı miyavlamaya ve havlamaya başladı.

    bir şey diyemedim tabi. "bu nerden çıktı lan hahaha?" diyerek ikisini de bıçakladım. kodumun kuşu. sabah sabah ne kafalar yaşattı bana.
86 entry daha
hesabın var mı? giriş yap