4 entry daha
  • filmin konusu ozetle su:

    lei bai(chow yun fat) süpper bir savaşçıdır.kimin ve neyin için savaştığı belli olmayan bu adam ayni zaman da müzmin badaktir.manastira gidip öğretilerden öğreti beğenirken
    "başlıyacam öğretisine kadayıf gibi adam olduk akranlarımızın torunu var biz hala kılıç sallıyoruz, kadrolu enayimiyim ben?" diyerek bu işleri bırakmaya karar verir.
    bununla senelerce yan yana catismis bir kanka savasci kadin vardir, ona duygularini acamamaktadir(hicabim mani oluyor hislerimi takrire).bu habere kadin sevinir gibi olur.

    lei bai nin süpper bi de ışın kılıcı benzeri kılıcı vardır.bunu bırakınca dertleri tasaları bitecek, cima etmeye hazır bir hale gelecektir.
    kılıcı yediemin benzeri bir adama bırakır, ama kılıç devrisi gün bir ninja tarafından çalınır.bunu gören savaçı kadın ninjayuı durdurmaya gayret eder.
    koşarlar.bu ilk avantür sahnede çinlilerin senin benim gibi insan olmadığı ışık hızıyla hareket eden iblisler olduğunun altı çizilir.neyse böyle bi müddet uçulduktan sonra, nedense ninja biraz daha fazla uçar ve kaçar.
    sonradan öğreniriz ki bu ninja savaşçılığa özenen ve zorla evlendirilmek istenen valinin gözünün akında kara bir nokta olan kızıdır.bu kız bir manual dan süpper bilgileri kapmıştır.hocasını falan geçmiştir.
    usta lei bai éyeminimi bozdum ulen" diyerek bu ninjaya haddini bildirir, kargıyla hakkından gelir.ama dayak atarken
    "vay bu hareketi nerden biliyosun, o son hareket wangton un manual inda yok muydu?" gibisinden sorularla kavgayı muhabbet havasına sokar.ninja yine daha fazla uçarak kaçar.
    sonra valinin kızı "o ninja benim" işte diyerek gaza gelir, burda çöl kurdu bir sevgilisi devreye girer.
    onunla çöl de nasıl tanıştıkları falan anlatılır.flahback te kız ilerde sevgili olacak adamı döver.adam kızın tavrına hasta olur, kendini paralayan bu kıza aşık olur.kız da boş değildir hani.çölde cima ederler.sonra kız vatanına döner.
    şimdi ise çöl kurdu kızın evleneceğini öğrenmiştir, olaya engel olmak için gelir.sonra lei bai akıllı ol, der geri gönderir.kız da dellenir savaşçı olmaya karar veriri hepten.
    kız bir sürü insanı paralar, tek koluyla masadan kalkmadan çay içerken insanları pataklar.sonra başka başka kavgalar havada uçmalar göl üstünde leylek gibi sekmeler yaşanır.
    sonra ya öfff bu kadar berbat film mi olur.sonrasi mi var leş gibi.
    hala okuyo musun sen?
104 entry daha
hesabın var mı? giriş yap