171 entry daha
  • son entry'siyle sözlüğün şu kasvetli halinde bile sözlüğü eğlenceli kıldığı için kendisine teşekkür etmek üzere olduğum yazar.

    daha önceden de bir konuda ona hak verdiğimi söylemek için iletişime geçmiştim sorun yaşamamıştım. yine benzer bir şekilde eğlendiğimi dile getirecektim özel mesajla.
    "/msg" butonuna bastım "'bilkentlikizaraniyor' aktif bir yazar değil mesaj alamaz" yazısı çıktı. belki de mesaj alımını kapatmıştır aldığı tepkilerden dolayı diye düşündüm. (oysa mesaj alımını kapatınca karşımıza çıkan uyarı bu değil di mi? ama insan düşünmüyor bazen işte hemen o şekilde.)

    uçurulmuş öyle mi?
    yazdığı o okuduğum son entry'si doğru muydu bilmiyorum. umurumda olmadı açıkçası. o yönüyle hiç ilgilenmedim. ama oldukça keyifliydi okuması. insanı güldürüyordu, hiç yoktan gülümsetiyordu.
    o anda umurumda değildi belki gerçekliği, ama şu an neredeyse adım kadar eminim ki gerçekmiş o yazı. gerçek olmasa niye bir insana bu kadar batsın ki o yazı? sözlükte uydurma sürüyle yazı var. "bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir.". ama o yazı doğruymuş, yalan yanlış olsa böyle bir yaptırıma tabi tutulmazdı.
    doğru ya da yanlış; hala da umurumda değil, sonuçta bu site benim yöneticim değil, üstlerde ne döndüğü pekala beni bağlamıyor.
    ama sonuçta eğlenceli bir yazarı kaybettik. ya da kaybettim mi demeliyim? en azından ben eğleniyordum, sizi bilemeyeceğim.

    madem umurumda değil niye mi yazıyorum? belki burayı okuyordur diye yazıyorum desem yalan olmaz aslında:
    "ciddi misiniz değil misiniz bilmiyorum ama her şekilde çok eğlendim, yazı için teşekkürler."
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap