7 entry daha
  • bir kitabın veya sanat eserinin türkiye'de yayinlanmaması/gorulmemesinden mütevellit ondan haberdar olunamayacağı iddiasına ne desem bilemedim. hele ki işi internet üzerinden içerik paylaşımı yaptırmak olan birinin bunu demesi sadece trajikomik. "kitaptan haberimiz yoktu" demek daha doğru ve mantikli bir aciklama acikcasi.

    logo konusunda internet linki vermek gerekiyorsa ben de vereyim hemen:

    http://www.google.com.tr/…aq&biw=1024&bih=644#biv=i|4;d|i-I5A_SuQtcFmM:

    gozlerinize inanın, evet bunlar birbirinden gayet farklı ve ilgisiz logolar. nasıl, siyah ile beyaz gibi zıtlar değil mi? .koyu mavi tondaki kitabinki, acik mavi olan siteninki. ya da tersi miydi? amaaaan, gozlerim sasiyor valla bakmaktan.

    şimdi gelelim kitaptan arak meselesine! orda sanırım ben yanılmışim, çok özür diliyorum. meğer daha özgün bir kaynak vamış! meğer daha önce aynı bu konseptte bir kısa film estivali varmıs! ve sıkı durun adı ne: project 59 seconds! logosu ise bizim 59saniye.com sitesinkinin birebir aynisi nerdeyse! terbiyesizler!

    http://www.project59.org/59seconds/

    çok orjinal proje hakkaten, kesinlikle özgün. istatistiksel yaklasımların bu özgün cıktısını kutluyorum! bu topraklardan bir mike zuckerberg çıkmasına az kaldı!

    bir gün bir kitalçıya yolunuz düserse lütfen "59 saniye" kitabıni elinize alın ve yazarin neden kitabın adını "59 saniye" koyduğünü anlattığı sayfayı okuyun. hemen, önsöz bölümünde. sonra da bu sitenin kurucusunun açiklaması ile karşılaştırın. hiç benzemiyor değil mi konsept olarak? elnette benzemez, bizim site orcinal zira. sapına kadar orcinal hem de
564 entry daha
hesabın var mı? giriş yap