1568 entry daha
  • --- spoiler ---

    cok az kisi bahsetmis ama, todd denilen adam kesinlikle dea ajani. birincisi ortaya cikacagini dusundugu icin cocugu vurmak zorunda kaldi. son bolumde walter kimin ne kadar pay alacagi kismina geldiginde ki 150 milyon dolarlik para donuyor, "yok abi ben once isi ogreneyim" demesi beni iyice kuskulandirdi. tahmin ediyorum bu sezonun son bolumunde todd'un dea oldugu ortaya cikacak ve walter tarafindan oldurulecek. jesse , walter hakkindaki butun gercekleri ogrenecek(cocugu zehirlemesi, mike'in oldurulmesi gibi), ya birbirlerine silah cekerken sezon bitecek yada silah sesiyle sezon finali yaparlar.
    edit: efenim hakkaten sezon sonmus, ben bir sezon daha giderler diye dusunuyordum, o zaman grande finale tahminim:
    walter todd'u ve kayincosu dea'ci vurur, jesse yada skyler'dan biri walter'i oldurecek. jesse kalan paralarin kendi payini alacak , walter'in kismini skyler ve yetim evlatlarina verecek sekilde birakir, uzaklara dogru gider.

    edit 2: biliyorsunuz bu sezon 16 episode olarak anlasildi, sanirim 2 bolum daha izleyip, ara verilecek,sonraki 5.sezon ikinci kisim 8 bolumle sonlanacak. bilmiyorum 8 adet bolumde daha ne bulacaklar konu. belki kartel'in patronu rolunde birileri cikar. edit 3: yuh arkadas alti ustu tahmin ettim on tane mesaj atmis millet, mantikli degil diye, ya arkadas mantikli degilse oku gec, ne manyak bir ahali olmus bu eksi, bunu anladim bugun. bosuna 5 aydir bir entry bile girmiyordum.saygi ,tolerans nedir bilmeyenlerin yuvasi olmus burasi.
    --- spoiler ---
8146 entry daha
hesabın var mı? giriş yap