10 entry daha
  • dünyanın en kötü, en mal insanları. geçen gün beyazıt' ın önünden geçerken bunlardan on tanesini tuttum, meydanda kazığa bağlayıp cadı diye yaktım. o sırada tramvay' dan yeni inmiş olan halk da galeyana gelerek bana destek verdi. en son elimizde meşalelerle bunların genel merkezine yürüdük, kalplerine kazık soktuk.

    neyse, ben şahsen ikinci öğretimlerden bir ek ücret alınması taraftarıyım. neden, binlerce kez söylendiği üzere daha aynı bölüme daha düşük puanla yerleşiyorlar ve evet, okula akşam gidiyorlar, daha rahatlar falan. fakat bu ücret sembolik bir ücret olmalı, bu insanları bu şekilde soymak şerefsizlik.

    gerçi benim puan farkı dediğim şey de öyle uçurum farklar değil hani. birçok fakültede birinci öğretimin bittiği yerde ikinci öğretim başlıyor. bu insanlara verilen ikinci şansın cüzî bir ücreti olmalı, bence herkes bu konuda hem fikir, en azından olmalı. sanki bu adam senden yüz puan aşağıda almış da konuşuyorsun.

    bi siktir git allasen.

    not: benim cüzi ücret dediğim de on liradır, yirmi liradır, taş çatlasın yüz liradır yani. gerisi benim mantığıma göre soyguna giriyor. istanbul hukuk' un ikinci öğretimi 410 kişi alıyor. bu seneki harçları kaç lira bilmiyorum ama, hepsinden yüz lira alsalar, 400 milyarlık ne elektriği yakıyor bunlar anlamadım valla. akademisyen in falan maaşı da vardır tabi de, madem hepsini bunlar karşılayacak sen bunları neden okula aldın? evde özel kursla hukuk okusam daha ucuza gelirdi valla.

    e: eh, ibreti alem olsun diye bırakayım bunu burada. 410' la 100' ü çarpıp 400 milyar bulan bendeniz, her türlü aşağılanmayı hak ediyorum bence. uyarmasalar kalacak bu burada yani, o kadar da rezilim.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap