5 entry daha
  • hakkında okuduğum kötü yorumlara inat, iyi izlenimler elde etmek için gittim ama maalesef kötüler iyileri bastırdı. kazanan gene ekşi sözlük oldu.

    1) dakika sıfır gol bir. otel 4 yıldızlıdır nazarımda. sebebi ise kapalı havuzunu uzun bir süreliğine kapatmaları... arkadaş o yıldızın biri kapalı havuzdan falan gelmiyor muydu? ben, eşimin güneşle arası olmadığı için, tatilin önemli bir kısmını kapalı havuzda geçirmek istiyordum. şimdi ben ne diyeyim? kaldığım odanın günlüğü kişi başı 290 tl'ydi, 4 yıldızlı otel için çok değil mi bir söyleyin hele... onu geçtim, bir bilgilendirme yaptın mı? bir duyurun falan var mı sitende? yok. ben bir hafta önce özellikle sitene baktım bir aksaklık var mı diye, göremedim. görsem rezervasyonu iptal ederdim.

    2) otel mülteci kampı modunda. en azından ağustos döneminde böyle. yemek yiyeceğin masa bulmak için 4-5 dakika dolanıyorsun. yemekte ızgara mı çıktı, ızgarayı almak için 5-10 dakikalık sıralara girmen lazım. daha da komiği, waffle almak için 25 dakika bekledim :)) lan üstüne para verseler hiçbir şey için 25 dakika beklemem ama sinirlendim, hırs yaptım falan filan... kapalı havuz kapalı... açık havuz? şezlongda yer bulmak için sabah 9'da gidip havlu falan atman lazım, saat 10dan sonra gidersen sana açık havuzda da yer yok. turistler de bizden görmüş heralde, kahvaltıya giderken havuzun oraya havluyu bırakıyor basıyor gidiyor. o da biliyor bu işi yapmazsa açık havuza giremeyecek. her neyse...

    3) kişi başı 290 tl olan odanın banyosunda/küvetinde duş perdesi var la. valla bak. bildiğin duş perdesi ahahah. all inclusive konseptinin en iyilerini de gördüm, en kötülerini de ama ilk kez bu yaz bir duş perdesiyle karşılaşıyorum. devlet misafirhanelerinde bile duş perdelerini kaldırıyolar kuzum bu nedir? duş perdeleri de mi amsterdam'dan ilham? ha bir de banyoya gider yapmamış şeker şeyler, perdeyle birlikte çok güzel gidiyor tavsiye ederim. duştan sıçrayan suların göllediği bir banyoda tatlı tatlı duşunu alıyorsun. ilk işim bunu ankarada denemek olacak.

    4) lüzumsuz tek tük sıkıntı; asansörlerin içinde tse'nin 22/08/2012 tarihli "tehlikeli ve yasaktır. kullanmayın" damgası var (http://i49.tinypic.com/5x8i2s.jpg). odada klima direk yatağın üzerine üflüyor yönünü değiştiremiyorsun, bu yüzden klima kapalı uyumak gerekiyor. "geç kahvaltı", kaliteli malzemeyle sunulmasına rağmen misafirhane kahvaltısı içeriğinde. unutmadan bir de ikinci günü, "ben bilmemne müdürü kaya, sıkıntı yaşadığınız bir sorun varsa bana ulaşın birlikte kahve içerek konuşuruz" türünden ıslak imzalı bir mektup aldık. yukarıdaki sorunlarımızı kendisine maille bildirdik ama galiba beyefendi bizimle kahve içmek istemedi :) şirin bir halka ilişkici işte.

    iyi şeyler:
    estetik açıdan, otelden etkilenip kapısının önünde hatıra fotosu çektirenler ne görüyorsa içeride de öyle. bakım zamanı gelmiş noktaları olsa da genel olarak dış görünüme tam not verilir. bugün tatil fotolarına baktım, meşhur değirmeninin bulunduğu, değişik açılardan çektiğimiz 30-35 tane resim var. renk uyumu gerçekten takdire şayan.

    yemekleri içinse notlarım: kahvaltı:6.5 öğlen:5 akşam:8.5 atıştırmalar:8

    ben bu otelde yetkili biri olsam, o öğlen yemeklerini hazırlayanı tenha köşede kıstırırım. hele akşamı hazırlayanla aynı kişiyse daha da pis yaparım. o ne özensizliktir öyle be?? ana yemeklerin abukluğunu geçtim, salata bardaki bir çok üründe beklemiş sebze tadı alıyosun. yorumunu okuyucuya bırakıyorum.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap