49 entry daha
  • çok sevdiğim prömiyer lig takımı. neymiş taç atıyormuş sadece, yok kornerle gol arıyormuş. illa herkes arsenal, barça gibi pas mı yapacak amınakoyiiim. yok işte pas yapacak adam. paso uzun ve ağır topçular var. alaman devi huth mu pas yapacak la. dünya üzerinde ayağıyla top oynamayan tek stoper bu huth. yemin ediyorum bikaç maç boyunca ayağına top değmediği olmuştur. tam bir pivot defans. kafasıyla oynar. defanslar hep çakılı, hep gömülü. şavkıros var o biraz yetenekli. fm diliyle agility 3, huth'un teknik mesela -. yok çünkü.

    zaten hiçbir zaman pasla çıkmıyor bu efsane takım. niye çıksın ya? niye pas yapsın. pasla gol atınca da gol taçla atınca da. rory delap tam bir efsane. yaş 35. ama o taç atışlarını zamanında derebeylerinin kalelerine yapsa feodaliteyi yıkardı bu eleman. bu bırakmaya yakınladı. shutton diye bir sağ bek var onu yetiştirdi. o da taççı. en büyük hücum silahımız. i <3 uzun taç atışlarıyla gelen crouch golleri.

    pennant var eski liverpoollu. o biraz anlar bu top işlerinden. palacios var galiba. o da az buçuk çakar. ileride hakan şükürden bile daha hakan şükür tarzı pivot santrfor olan peter crouch var. 2 metreyi geçkin bu abimiz ingilizlerin basketbol topunu görüp b10ba ihbarı yapmalarını fırsat bilip futbola meyletmiş ve kendine en uygun kulüp olan stoke'a ne yazık ki 30 yaşında gelmiştir.

    etherington, marc wilson vb. çeşitli oyuncular da var ama çok da önemli değil oyuncu falan.

    başımızda büyük reyiz tony pulis varken sırtımız yere gelmez. anti-total futbolun çağımızdaki azılı mücahitlerinden olan bu ulu çınar arsenal ile iç saha maçımızda ölümüne ve hunharca kapanarak aldığımız 0-0'lık skordan sonra soyunma odasına şampiyonluk yakın meşalaleri yakın tezahüratı eşiliğinde koşarak gitmiştir. allah ondan razı olsun.

    ayrıca bir diğer eski liverpoollu maykıl owen'ı da aldık. hayırlı olsun. bize uygun değil ama beleş topçu aq. bir diğer eski liverpoollu çarli edim da geldi bu sene. bütün liverpoolu aldık aq. zaten liverpoollu bütün eskiler gs-fener ve stoke'ta. bunlar teknik oyuncular ya. ne işi var sıtok'ta. inşallah ofans yapmayız. burası ne sikindirik hollanda ligi ne sıkıcı la liga. burası premier lig. uzun top, doldur boşalt, ayak kırma felsefesiyle defans. 4-4-2. olay bu. walters var. ikinci forvetimiz o ama defans yapmaktan bek ileriye çıkamaz bu kardeşimiz.

    hatta arsenal maçında forvet çıkarıp bir defans daha aldı oyuna pulis. tuncay'ı da siktir etmişti. allah'ını sevmeyip defansa gelmeyen oyuncunun işi yok.

    hep kullanmak isteyip iğrendiğim için hiç kullanmadığım (1 alex değil de kaçtı, ben kullanacakken iğrenildi) bir sloganla bitiriyorum:

    total futbola karşı diren ve efsane ol stoke city.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap