10 entry daha
  • günümüz yetkilileri bu aralar bu yolun sifonunu nasıl çektilerse artık giden gidene. bi tıkayın birşeyler yapın şu bok yoluna artık.
    ben en sonuncusunu örnek vereyim gerisini siz anlayın artık: 5 eylül 2012 afyonkarahisar'daki patlama.

    halktan toplanan deprem vergileriyle duble yollar inşa eden pek sevgili yöneticilerimiz hızını alamayıp bu yola da duble yol döşediler korkarım, millet beşer onar gidiyor maaşallah bu ara. yalnız biricik yetkililerimizin akıl edemediği şey şu ki; bu yol başka yollara benzemez, sadece gidişe döşersin duble yolu, dönüşü yok bu yolun...

    yemin ediyorum içim daralıyor artık, her şehit haberinde ben öldürmüşüm gibi geliyor bu gencecik insanları. şu genç yaşımda verem olacağım kanser olacağım üzüntüden sıkıntıdan. yeter artık lan, her fırsatta çıkıp çıkıp öyle uçak yaptık, böyle geliştik, şöyle teğet geçti diyen yetkililer unutuyorlar ki devletin işi her şeyden önce vatandaşının yaşama hakkını korumak gözetmek. bakkal dükkanı işletmiyorsun arkadaş sen, şöyle "ekonomimiz gelişti" böyle "yerli gemi yaptık" aman da "duble yollarımız ne kadar sevimli değil mi" geç bunları recep! kaç kişinin kanına girdin onun hesabını ver sen her şeyden önce.

    (bkz: giden gelmiyor recep nedendir)

    not: şehitlere pis dedi kaka dedi demeden önce şehitlik ve bok yolu temalı şu entry'mi okuyunuz lütfen; (bkz: şehit/@kubu)
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap