9 entry daha
  • dünya üzerinde böbrek taşı ile beraber olabilecek en büyük ağrı çeşidi.

    ağrı süresince hayattan kopuyorsunuz. intihar kesin çözüm evet o derece can yakan bir ağrıdır.

    ağrının ikinci senesinde doktora gittim. bu konuda uzman bir profesör dediler. iyi dedim gittim. bir ilaç verdi. ben ilaç yutamazdım, biraz da pimpirikliyim. prospektüsü okudum kalp rahatsızlıklarına sebep olabilir yazıyordu. babamı da zaten kalp krizinden kaybetmiştim. korktum kullanmadım.

    kortizon ağrıyı ilk seferde engellese de daha sonraları daha büyük ağrıları tetikleyebiliyormuş o yüzden kullanmadım.

    8-9 sene önce başladı bu ağrılarım. önceleri suda eriyen aspirin içince düzelirdi. daha sonra atakların sıklaşmaya başladı ve aspirin hiç bir işe yaramamaya başladı.

    kafana yumruk atarsın geçmez, masaj yaparsın geçmez, duvara vurursun geçmez, geçer gibi olur sonra öyle bir ağrımaya başlar ki feleğin şaşar.

    zonkladıkça zonklar artık çığlık da atamazsın çünkü gücün kalmaz. gücünü zorlasan daha çok ağrır.

    yatarsın sanki kafanda bir şey gezinir gibi hissedersin yatamazsın, kalkarsın başın döner, gözün kısılır, burnun akar. sümkürürsün anlık geçer sonra yine şiddetlenir.

    bir ara baş parmaklar işaret parmağı arasına kalan bölgeye sertçe basınç uygularsan geçer dediler denedim hakikaten geçti. fakat elimi bir süre kullanamamaya başladım ağrı sonraları. çünkü morartana kadar basıyordum ve elimin acısını hissetmiyordum.

    geçen sene 130 kiloydum, yaz tatilim zehir olmuştu. durmadan ağrıdı. geceleri uyutmadı. bu lanet ağrı canı istediğinde geçiyor.

    fakat çin yağını tavsiye ederim. bu konuda o biraz etki edebiliyor ve tek yan etkisi çok fazla kullandığınız zaman odada biriken ağır nane kokusu.

    50 kilo vererek 80'e düştüm bu yıl. ve bu sene ağrım hiç olmamıştı ta ki bu geceye kadar. kilo ile alakası var diye düşünmüştüm halbuki.

    şu an başımın ağrısı yeni geçti. canım hala yandığı için cümleler devrik olabilir mazur görün. allah düşmanımın başına böyle bir dert vermesin.
152 entry daha
hesabın var mı? giriş yap