• erken kalkmak, hayati yasayamamak, kendine vakit ayirma sorunlari, ast ust iliskileri arasinda gerilmek, ofiste tirnak torpuleyen şıllık, oglen arasinda yasanan ereksyon kaybi, ansizin toplantida erekte olmak..

    sanirim bunlari astim, da asamadigim bir zorluk var, adini bile koyamayiyorum amk, soyle isim koymayi deneyim; "karsilasma esnasinda selam vermek vermemek arasinda gidip gelme ve yasanilan buhran"

    oncelikle calistigim is yerinin mimarini sikiyim.

    bu google apple yenilikci, enerji depolayici, sifon suyu turuncu akan ofisleri de insanlik sucu yemin ederim, orada ciddi bir sekilde, full konsantre calisilabilecegine ihtimal vermiyorum, bi facebook is yasamimi altust etti bir de kaydirak disko topu neyim olsa al gitti azicik motivasyonum.
    babam olsa "haydan gelen huya gidiyor, gercek is oyle olmaz" der, buna inanir ve konu sonsuza kadar aklinda kapanir, kapanir yani.

    aslinda dusunuyorum da 20 yil once babama "baba bi bin dolar ateslersen bi web sitesi kurcam, adi google, arama motoru" falan desem "olm birak boyle antin kuntin isleri, aklin hep bi karis havada! nolacak arama motoru, millet arasin bulsun sanane, niye hammaligini yapiyosun milletin. o parayla ozel hoca tutariz bogazicine gidersin" derdi. eminim yani. baba tipi realizmin oncu dusunurlerindendir kendisi.

    bizim isyeri, sanirim mimarinin ciraklik zamanina gelmis amk (mimar sinan sanki pezevenk), bizim kattaki butun odalar ince bir koridora bakiyor, tuvalete de ordan gidiyorsun, fotokopi cekmeye de, kahve icmeye de.. mutlaka o koridordan geciceksin, baska yolu yok.. gecerken karislasmalar oluyor, 50 kisi calistigimizdan ve 5 yildir birlikte oldugumuzdan tanimama, ignore etme gibi bir durum zaten soz konusu degil, yani benim orf ve adetlerime gore cok ayip.

    ilk karsilasma:

    ben: gunaydin (kahve almaya gidiyorum)
    - gunaydin dirty!(tuvalete gidiyor)

    ayni sahisla ikinci karislasma;

    ben:hi hi meraba:) (kahvemi aldim donuyorum)
    -hihi:)) (isedi mi sicti mi naptiysa geri donuyor)

    15. dk sonra baska bir odaya gidiyorum fotokopi makinesi onunde ayni sahis

    ben:hmmmm :) (siritiyorum, hay allahim)
    - himhim... :))) (siritiyor)

    1 saat sonra koridorda ayni sahis;

    ben: (gormemezlikten gel.. devam et.. ne amk surekli siritiscak miyiz) hmmm :)) (bak uzun sirittim yine, lan cok salako izledim ondan kaldi kesin)
    -hmmmmmmmmm :) (hafif bir siritma)
    ben: (ya simdi selam vermesem ayip olcak sadece ciddice kafami mi sallasam.. ama sonucta iyi insan, sempatik yani surat asmaya ne gerek var)

    4 saat sonra yine koridorda;

    ben: (iki saniye sirit birak.... vay arkadas isi gucu biraktik kime nasi siriticaz onu dusunuyoruz ya, geldi, lan sunun agzina yuzune girissem mi amk, strese soktun beni yavsak gezme ayak altinda diye, geldi geldi) him him :)... (bu oldu.. bak bu cidden oldu, hep boyle yapayim)
    -... : i
    ben: (bu surat neydi lan, anani mi siktik yavsak.. ben siritiyom sen ole gecip gidiyorsun, ki kendimle kavga halindeyim su an senin yuzunden, neyse ya.. )

    ayni gun baska sahis;

    - oo dirty gunaydin cok yakisiklisin bugun
    ben: saol bik bik bik
    -bik bik
    ben: vik

    2 saat sonra koridor;

    ben: ;)
    - iyi calismalar!
    ben: sana da! :)))

    3 saat sonra ayni sahis;

    ben: :)) (olm kafayi yicem yine basliyoz amk)
    - :))
135 entry daha
hesabın var mı? giriş yap