652 entry daha
  • bugün ne kadar utanmaz, ilkesiz ve arlanmaz bir haber anlayışları olduğunu alex de souza hakkında internet sitesinde attıkları başlıkla göstermişlerdir.

    alex marsilya maçıyla ilgili olarak dedi ki: "sahada benim bireysel olarak ne yaptığım, attığım goller, yaptığım asistler önemli değil, önemli olan takım olarak ne yaptığımız."

    milliyet ne yapıyor; manşete alex'in sırtı dönük bir fotoğrafını koyuyor, üstüne de iki kelime: "umrumda değil!"
    attıkları manşet: http://i46.tinypic.com/2aaipv8.jpg

    bu manşeti okuyan okuyucuda yaratılan algı tabi ki şu: alex demiş ki, olanlar umrumda değil, marsilya maçının 2-0'dan 2-2'ye gelmiş olması umrumda değil, bunların hiçbiri umrumda değil, ya da aykut'un beni oyundan çıkarmış olması umrumda değil, ne yaparsanız yapın, hiçbir şey umrumda değil artık! verilen mesaj bu.

    peki bu kadarla mı kalıyorlar? keşke bu kadar olsa. ondan sonra tıklıyorsunuz habere, manşette yine alex'in ağzından çıkmış gibi verilen bir söz: "yaptıklarım umrumda değil!". bundan ne anlıyorsunuz? yani ben iyi oynamışım, kötü oynamışım, sahada ne yapmışım, bunlar benim umrumda değil. ben artık sıkıldım, artık uğraşamam, kafama göre takılıyorum, hiçbir şey umrumda değil, ne halt ederseniz edin.
    haber içeriği: http://skorer.milliyet.com.tr/…/1599594/default.htm

    halbuki olay bu değil, adamın bunun yüzde birini dahi kastetmişliği yok. ince ince dokunduruyorlar, okuyucunun bilinç altına ince ince mesajları gönderiyorlar.

    ağzımı açsam gg olacak. yaptığınız haberciliğin içinde şeref yok arkadaş. buna kimse gg mg diyemez, bu davranışın içinde bir gram şeref yok. bir insanın sözlerini çarpıtmak onursuz bir davranıştır, buna onursuz dedik diye gg olacaksa başlatmayın öyle gg'nize. asıl bu gazete denen kurumun yaptığı gg'dir. utanmaz, arlanmaz bir anlayış. ülkenin en büyük üçüncü gücü olan medyanın demirbaşlarından birisiniz, allah'tan utanmıyorsunuz bari kuldan utanın da iki dakika adam olun, iki dakika ilkeli olun, dürüst olun, çirkinleşmeyin diyeceğim ama boşuna demiş olacağım biliyorum. çünkü her haberiniz böyle: "x'ye ye ne dedi?" "z öyle bir söz etti ki..." "ünlü bilmemkim öyle bir pot kırdı ki..." "öyle bir elbise giydi ki..." "öyle bir hareket yaptı ki..." "öyle bir frikik verdi ki"; manşetlerinizin yarısı bunlardan oluşuyor zaten. gazete gazete değil nerdeyse porno sitesi mübarek, ne beklersin ki bunlardan.

    adettendir: beşiktaşlıyım.
400 entry daha
hesabın var mı? giriş yap