1 entry daha
  • bir sirt cantasi alip, icine uc bes pantalon tisort atip, internetten tayland'a ucak bileti alip, tayland'a gidersiniz, bangkok'da iki uc gun takilip, tayland'in yesillik, irmaklar, selalerin oldugu tatil yerlerine gidip, 5 yildizli otelde 3 gun kalip tren ile malezya'ya gidersiniz (yatakli kompartman yani kapisini kilitleyip sadece sizin kaldiginiz). sonra malezya sinirini gecip, trenden inip bir adaya gidersiniz, orada normal bir otelde kalirsiniz, denize nazir. 5 gun gibi denize girer, degisik yemekler yer (tika basa, oranin ve turkiye ye gore de aslinda pahali olan yerlerinde), bir araba ya da scooter kiralayip adayi gezersiniz (daglik yerleri vardir, teleferikle cikilan)
    sonra oradan ucakla kuala lumpura gider, ucuz bir otelde kalirsiniz, singapura gidersiniz trenle gunubirlik. sonra oradan tren ile bangkoka doner, hediyelik birkac esya alip havalanina donup gelirsiniz.
    bir de ustune gider konusup, sms atabilip, internete girebileceginiz telefon alirsiniz (yukaridakileri yaptim, 2500 tl gibi para harcadim, 30 gunluk tatil icin. tabii her gece bar, disko eglencelere akalim muhabbeti degil, gercekten ulkeyi gezmeye giderseniz)
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap