6 entry daha
  • beğenimizi kazan atmosfer, çalışan, konsept ve yemeklere sahip mekan.

    ne zamandır gözüme kestiriyordum optimumdaki yerini; bugün arkadaşım ile deneyelim dedik. tasarım, müzik, şık duruşa değinmek istemiyorum. beğenmeyenin zevkine saygı duymuyorum diyeyim :) bir çeşit yetkili merciii olduğunu tahmin ettiğim "şafak bey" ile tanıştık bugün, kendisi bizzat ilgilendi ve servis yaptı. bunun yanısıra elemanlarından da daimi güleryüz gördük; elemanlarının "tatlı menüsünde" fotoğrafları olması gerektiğini konuştuk zira bu havayı uyandırıyor güler yüzleri.

    yemekler, porsiyonları ve fiyatları gayet uygun. kullandıkları malzemeler zaten beğeni ve takdir kazanmış ürünler. sunum ise gayet hoş. kendine has konseptler var sunumda.

    mekana özel olarak en sevdiğim olay ise "ayna" oldu. her mekanda, duvara karşı oturmaktan nefret ederdim, çünkü mekanın albenisini ve atmosferini kaçırır, duvar ile başbaşa kalırsınız ama dümdüz kocaman duvar boyu bir ayna, duvara karşı otursanız bile sizin mekandan kopmamanızı sağlamakta. bu benim için bir artı, bir kalitedir.

    aksesuarlara ve orjinalliklerine değinmiyorum bile.

    tek eksiği, tuvaletin ortak kullanım tuvaletleri olması. bir mekanı değerlendirirken genelde tuvalet tasarım-konsepti ile de değerlendiririm; çünkü bu en ufak ayrıntının bile düşünüldüğünü gösterir, nasip değilmiş. mekanın suçu değil bu sanırsam, optimumda olmasından mütevellit.

    dışarıya sadece şöyle bir baktım, optimumdaki diğer balkonu olan yerlerden fark göremedim; birer masa ve sandalye. eğer içerideki konsept ve farklılığı bir şekilde dışarıya da taşıyabilirlerse, bunlara izinleri varsa, tadından yenmeyen gün batımlı dağ manzaralı çaylar-kahveler-yemekler bizleri bekleyebilir.

    eklemem lazım: ciddi bir fotoğrafçı ile çalışarak, menüde ürünlerini gerçek birebir sunumları ile tehşir etmeleri bence çok hoş. hazırladıkları menü de zaten çok güzel :) kendine has gazete havası.

    *söylenenler optimum şubeyi kapsamaktadır. bu entry seçimlerinizde yardımcı olabilir, referans olarak kullanılabilir. fiyat/kaliteden memnun kalınmadığı takdirde uzman hekimden destek almanız tavsiye olunur.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap