5 entry daha
  • ortaokul arkadasim, orta 1'de beni satan insan, lise arkadasim, simdi de ayni sehirde oldugum sanatci nigger.

    mica'da okumakta olup, baltimore'da ikamet etmektedir su siralar.. (ben de baltimore'da, jhu'da oldugum icin aramizda yaklasik 7 dakikalik araba yolu vardir, hele hele bu sene daha da bir yakinlastik). dunyada baltimore'u sevebilen tek insan olarak tarihe gecmek uzere. ama biz biliriz ki o, yaptigi sanatiyla tarihe gecmek ister, elalemin baltimore'u ile degil.

    sanatcidir. o yuzden boyle bir sanatci asiligi vardir ustunde. gerek beckham'in bundan 4 sac stili oncesi saclariyla, gerek sol kulagindaki cifte kupesi, gerekse sag kolundaki reiki dovmesi ile (ki guzel bir dovmedir, birsey diyemem), tam bir artsydir.

    ama bu herifte, bu artsyligin getirdigi de bir duygu karmasasi var. bir insana cok kolay baglanmanin yanisira, neye uzulecegini sasiran da bir bunyesi var.

    karsi cins ile iliskilerde son zamanlarda gulle gibi kafasina inmis birtakim olaylar nedeniyle, bazen ona mi uzulecegini, bazen de sirtinda cikan killara mi uzulecegini bilememektedir. halbuki bir agdalik isi var be guzelim, bir tuy dokucu kremlik isi var, ne uzuluyorsun?

    simdiii, bu adama verdim veristirdim. oh be, icimde kalmadi. ama simdi de guzel seyler soyleyelim biraz, tatli yiyelim, dilimizden bal damlasin (ayi miyiz be).

    ama bu herif ile yan yana gelince geyigin allahini yapariz. en son cucelere ve halil gunesli'ye takmis bulunmaktayiz. bundan onceleri gozlerinin ici gulen adam, sivrisinek, hintli gibi geyiklerimiz de olmadi degil. senelerdir hayatimiz geyiktir, tam 9 senedir geyigin dibine vurmakta, etrafimizdaki insanlari da pek bir eglendirmekteyizdir. belki de lisenin verdigi bezginlik nedeniyle cok gulduk bu senelerdir yaptigimiz gerizekali esprilere, ama elimizde degil.

    beni (kisin sarhos oldugum gece haric) son 8 sene icerisinde dans ettirmeyi basaran ilk insandir.

    ya aslinda iyi bir adam bu. boyle baydiginiz zaman, hakkaten iciniz sikildigi zaman anlatirsiniz booyle, o da sag elini kaldirir, avucunu acar, serce parmagini sallar, "tajaaanizalla beadam" der (aynisini ben de ona yaparim, ama "tajaaanizalla beadam" demem).

    turkiye'de, eski camel'in oldugu zamnlarda bir camel delisi olan bu sahis, artik turkiye'de cikan camel'lere "abi pastirma kokuyor onlar ya" yorumunu yapmis ve beni dumurdan dumura suruklemistir. bunu soyledigi andan itibaren fellik fellik her yerde turk camel'i aradim, onumden 3 deve bile gecti antalya'da kumsaldayken, ama bir koklayamadim.

    daha yazilacak tonla sey var, ama insanin aklinda $ip diye gelmiyor ki. gelmiyor ki.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap