4 entry daha
  • saatlerce açılmayan, açılsa bile güvenlik nedeniyle kapanan iş bankası online para pul işleme merkezinin adres tarifi.

    online eft için bile müşterilerine para giydirme dürtüsünün yüksek atlama şampiyonu olduğu gerçeğini biliyorduk da, bugün daha iyi anladık. efendim malumunuz, eft ve havale hesabı tanımlamak için çok ciddi anlamda güvenlikli soru sorar bunlar. mesela örneğin, önce internette ananızın nikah tarihini sorar, sonra cep telefonununuzdan onay için aradıklarında sistemleri yine aynı soruyu sorarlar. üç kuruş bir para etmez bir havaleniz için onay adı altında sizi arayan sistem, ananızın nikah tarihini nasıl girmeniz gerektiğini de açıklar. o kadar titizdir yani bunlar.

    kendi doğum tarihinizi sordukları noktada verilen örneği burada ifşa edelim: sayın müşterimiz, doğum tarihinizi 2 hane gün, 2 hane ay ve 4 hane yıl olarak giriniz. örneğin, 15 şubat 1952 tarihinde doğduysanız, bir, beş, sıfır, iki, bir dokuz, beş, iki tuşlayınız. demek ki atatürk ne demiş; internetinizi balık burcu ve 50 yaşında adamlara teslim ediniz demiiişşş... bu müşteriye yardım için geliştirilen yardım modelinin meali, hepimiz zenciyiz, doğum tarihine ve hedef kitleye bakılmaz.

    çok başarılı bir sitedir, beklemedeyken hazır bir saattir, copy paste hizmetimi sizlerden esirgeyecek değilim, buyrunuz:
    http://www.isbank.com.tr/
83 entry daha
hesabın var mı? giriş yap