4684 entry daha
  • kendimi bildim bileli fenerliyim. alex'in ilk geldiği zamanları hatırlıyorum. bir süre sonra fenerbahçemden bir parça oldu ayrılacağını hiç düşünemedim. arkadaşımdan duydum gittiğini, hasiktir gitti mi diyebildim sadece. gitti dedi aha al bu da açıklaması diye uzattı laptopunu. kızgınım lan, fenerbahçeli olacağım her zaman o ayrı da, ayıp be. rüştü gittiğinde de garipsemiştim, şimdi de. garip geliyor bana, hassas bir dönemden mi geçiyorum, fazla mı koyu taraftarım, yoksa alex maçtaysa ya da maça girdiyse rahatladığım günleri mi hatırlıyrum bilmiyorum. ancak fenerbahçe için ağlamış, sevinmiş bir insan olarak fenerbahçe'yle bir hissederdim kendimi, alex ise fenerbahçe'min parçasıydı, bir parçam kopmuş gibi hissediyorum. içim acıyor. umarım asla unutmayız onu.

    ha bu da arkadaşımdan: üzülme be. bence bunlar gidince bize kocaman bir kıyak daha geçip, teknik direktör olarak gelecek.

    sonuç iyi oyuncuydu kral adamdı. kimse fenerbahçe'den büyük değil evet. ama kimsenin de fenerbahçe'nin bir parçasını kesip atmaya hakkı yok bu kimseler fenerbahçe camiasından olsa bile.
4601 entry daha
hesabın var mı? giriş yap