5656 entry daha
  • rade zalad'a 8 gol atan,* malatya'ya arabalar gönderen galatasaray'ın taraftarı tarafından şike yapmakla suçlanan takım.

    aynı şeref yoksunu, "ırkçı beşiktaş taraftarı" yalanıyla bel altı vurmaya çalışıyor. bilmiyor ki bu takımın taraftar lideri* ermeni asıllıdır. bilmiyor ki bu takımın taraftarı anarşizmin "a"sını kendine simge edinmiştir. bilmiyor ki bu takımın taraftarı her maç elini yumruk yapıp "gün doğdu" diye bağırır. ha bu arkadaş illa suçlayacak birilerini arıyorsa, "hele bir yugoslavdan hiç hak etmedim" tarzı açıklamalar yapan bir imparator* verebiliriz kendisine. veya "kapıcı çocuğu" diye insanları aşağılamaya çalışan galatasaray yöneticisi serdar eder'in yanında alabilir soluğu.

    bu takımın taraftarı diyarbakırspor taraftarıyla karşılıklı tezahürat yaparken; senin de mensubu olduğun galatasaray taraftarı, israil üzerinden pini balili'ye küfürler ediyordu.* yaşın yetmiyorsa hatırlatalım. bize inanmıyorsan, çok sevdiğin imparatorun koluna girip mehmet ağar'ı ziyaret edebilirsin. karşılıklı konuşur, gülüşürsünüz. o iyi bilir bu işleri. o daha iyi anlatır.

    burada beşiktaş'ı küçümseyebilirsin, el sikiyle gerdeğe girebilirsin*, kendince bayağı espriler yapabilirsin ama bir yalan üzerinden beşiktaş taraftarı'nı ırkçılıkla suçlarsan; "yavaş gel de saçın başın dağılmasın" derler adama. biraz edep yahu! şimdi ben burada "abdullah öcalan da galatasaraylı!!111!!!" diye açıklama yapıp bel altı vurmaya çalışsam, başta babam olmak üzere bütün galatasaraylı insanlara ayıp etmiş olmaz mıyım?! bu insanlığa sığar mı?! kendini bilen birine böyle bir söylem yakışır mı?! düşün bunları!

    ama kızamıyorum sana. ingilizce seviyen "saldır cimbom okay let's go oley oley"den ibaret olduğu için "fuck you" sözünü "maymun" olarak algılaman normaldir. cahillik zor iş tabii! ya da işine öyle geliyor. neyse daha fazla uzatmayayım. konuşmaya değmez çünkü. sen de içindeki pislikleri akıtacak başka bir yer bul, bu temiz başlığı daha fazla kirletme! anlayacağını sanmıyorum ama yine de söylemek istedim.

    beşiktaş ağır taştır, altında kalırsınız!
50555 entry daha
hesabın var mı? giriş yap