9 entry daha
  • manyak oğlu manyak bir insan evladının hazırladığı, gülmekten karnıma ağrılar sokmasına rağmen tam olarak nesini komik bulduğumu anlayamadığım videolar silsilesi. 4chan mizahına aşinalığımdandır herhalde, böyle absürt şeylerde tam olarak nedir beni güldüren bilemiyorum ancak gözlerimden yaşlar getirmeyi başarıyor.

    özellikle sinirli halleri kamera hareketleriyle çok iyi bütünleşiyor herifin. karakter çözümlemesi bile yapabilir bu hayvanata bu işlerden anlayan birileri zira bu manyaklığı seri haline getirip ısrarla devam ettiren bir şahıs ve o şahsın yarattığı karakter ciddi ciddi sorunlu demektir. ben anlamam bu işlerden, o yüzden abimizin çatır çutur en alakasız yerlere yumurta patlatışlarına ve sinirinin doruklarındayken birdenbire sakinleşip ortama alakasız bir malzeme getirişlerine falan gülmeyi tercih ediyorum.

    tabii olaya "ulan millet açlıkla boğuşuyor şu ibnetorun yaptığına bak" şeklinde bakanların afrika'ya, o da olmadı mahallesindeki fakir bir aileye yardımlarını dört gözle beklemekteyiz. "nimet" diye bir kavram var kafanızda ama sadece "nimet ulan o, ona öyle yapılır mı?" diye artislik yapabilmeniz için var amına koyim.

    neyse sonuç olarak 4chan mizahına aşina olmayanlar izlemesin, izlerse de saçma sapan yorumlar yapacağına o değerli vaktini dünyadaki açlığı ve sefaleti azaltmaya çalışarak harcasın derim.
102 entry daha
hesabın var mı? giriş yap