19 entry daha
  • hakkında yazılanlarla beni gerçekten mutlu etmiş kampanyadır. özellikle destek veren, tebrik eden, "çok süperliymiş" diyen, samimiyetime inanıp aynı samimiyetle derdimi anlayan ve paylaşan arkadaşlar sayesinde çok mutlu oldum.

    bu selam verme olayı tabi ki ikiliklere, moral bozukluklarına, terslemelere sahne olabilir. benim amacım zaten tam da bu. bir terslenirim, iki terslenirim, ama illa ki "bu memlekette hala insan gibi bir selam verebilen insanlar da var" der birisi elbet.

    samimiyetsizliklerimizi, kalabalıklar içindeki yalnızlıklarımızı ortadan kaldırmak olsun istiyorum bu kampanyanın amacı. yoksa kimsenin dininde yahut dinsizliğinde değil gözüm. adam ister aleykümselam desin, ister merhaba desin, isterse "snn be slk" desin. önemli değil.

    ayrıca selam alıp vermeyi ben icat etmedim, hali hazırda bu işi çok güzel yapan insanlar olduğunu biliyorum. ama özellikle büyük şehirlerde, toplumumuz genelinde yok böyle bir şey ne yazık ki. elit görünmek için yapmaya çalıştığım bir şey de değil. sadece, kalabalık şehirlerdeki koşuşturma içerisinde ihmal ettiğimiz insanlığımızı haddim olmayarak birazcık hatırlatma çabasına gireyim istedim. hepsi bu.

    destek mesajları atan/iletileri giren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. dayak yersem "bunlar beni gaza getirdi" diye sizin aypinizi vericem haberiniz olsun.
87 entry daha
hesabın var mı? giriş yap