2 entry daha
  • barcelona ve cska moskova maçlarından galip ayrılmanın zorluğunu (impossible is nothing) düşünürsek, hem gruptan çıkmak hem de takımın moral motivasyonu açısından üst düzeyde öneme sahip maçtır. brose, barcelona'ya nasıl bu kadar az farkla yenildi iyi irdelemek lazım, devrede 17 küsür sayı fark vardı. 3. çeyrekte 20 sayıya çıktı ama son çeyrekte brose geçmiş barca'yı. demek ki maçta 3. çeyrek performansımız kopartıcı olabilir. partizan maçında bu bölümü iyi oynamıştık, biraz da şansla iyi bir dış atış yüzdesi tutturmuştuk. brose kesinlikle boş takım değil, 3 senedir euroleague'de oynuyorlar. salonları muhteşem gözüküyor, panathinaikos'u evinde, unicaja'yı deplasmanda yenmiş bir takım, sezon başında basketbol şubesindeki egosu yüksek, basiretsiz bir salak yüzünden (bilin bakalım kim) elimizden kaçan bostjan nachbar gibi bir silahları ve andrew ogilvy gibi bir eski dostumuzu barındırıyorlar kadrolarında.

    ben koça ve takımımıza güveniyorum. artık dasic ve markota'nın ağırlıklarını koymasını bekliyorum bu maçta. markota özellikle partizan maçında çok fazla skor katkısı yapamadı belki ama, motion offense için ne kadar kilit bir isim olduğunu gösterdi, bir de dışarı çıkan topa gözümün önünde süpermen uçuşu yaptı ki gerçekten ayakta alkışlanması gereken bir hareketti. geçen sene bonsu yapardı bunları, umarım bu sene onun yerini bu keltoş alır. erman hocanın da dediği gibi bir oyuncunun bu tür toplara atlaması tüm takım açısından önemli bir motivasyondur, takım ruhunu güçlendirir, azmimizi artırır.

    takımımızın ismine yakışır şekilde mücadele edeceğinden şüphem yok, umarım sonuç da istediğimiz şekilde olur, hazır kanatları açmışken potanın kartalları daha da yükseğe uçmalıdır. 5 numara eksiğimizi gidermemiz gerekiyor acilen. bir de isteğim, şu jerrels'ı oyun kurucu gibi değil de şutör olarak kullanma eğilimini arttıralım, gerçekten 1 numarada takımın ritmini inanılmaz bozuyor. sevemedim seni çikolatalı sütoğlan.

    edit: ogilvy sakatmış, yerine amerikalı almışlar o da atıyomuş löpür löpür.
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap