6 entry daha
  • son zamanlarda oynadığım, mb/eğlence oranı en yüksek oyunlardan biri. tek eksiği multiplayer ve open world (open space mi desek acaba) olmaması.

    oyunu bitirmekte zorlananlar için tavsiyem, oyun zor bir boss fight barındırdığından, geminin olabildiğince geliştirilmesi. bu da ancak her sektörde, rebel filosuna yakalanılmadan, sektörün olabildiğince gezilmesi ile sağlanıyor. yani doğrudan, en az hamleyle sektör çıkışına gitmeye çalışmak çoğunlukla hatalı bir taktik oluyor. hatta, normal sektörlerdeki nebula'lar takibi yavaşlattığından, bu nebulaları da değerlendirmek mantıklı bir hareket.

    boss fight için gerekli sistem upgradeleri: 4. seviye kalkanlar, 4. seviye motor, teleporter, ion silahı (tercihen ion blast mark ii), ion silahına ek olarak attack droid'leri veya yeterli herhangi bir silah.
    opsiyonel: cloaking device, defense droidleri.

    ion blast mark ii boss'un kalkanlarını tek başına indirmeye yetiyor. geriye kalan tek şey boss'a hasar verebilecek herhangi bir yöntem ve boss'un ölümcül saldırılarından kurtulabilmek. boss'un saldırılarından koruyabilecek en iyi yöntem de, savaş süresince boss'un silah sistemlerine (missile weapon'ından başlayarak) 2 kişiyi teleport edip, silah sistemlerini birer birer devre dışı bırakmak. bunlar olurken ölmemek için de opsiyonel olarak defense droidleri veya cloaking device kullanılabilir.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap