9 entry daha
  • bu çinlilerden korkulur abi. bir süredir aradığım, çok absürt bir mühendislik uygulamasının tam sürümünün crack'li halini bulmaktan artık ümidi kesmiştim. yok yani, yok. sonra bu gece, google'da bir arama sonucunda çıkan torrent sitesindeki seed'siz torrentin açıklamasındaki baidu linkinde çince bir şeyler yazan bir sayfaya denk geldim, açtım. girdim google translate'a, çevirttirdim, sonra fark ettim ki yüzlerce crack'ini koymuşlar programın, ister torrenti var ister direk linki. direk linklerden biri yunanistan'daki bilmemne üniversitesinin server'larına gidiyor. sunucunun yöneticisi directory listing'i açık bırakmış, anonim download yapılabiliyor. dosyalar yunanlıların lisansıyla birlikte orada duruyor, şimdi indirip kullanıcam da,

    nereden buldunuz olm özel sunucudaki açık dosyayı, vallahi korkuyorum amk. yine de diyeceğim şudur, ruslar eskisi kadar iyi çalışamıyorlar, illegal işleriniz varsa tek adres çin. net.

    ekleme: bugün yine hayat kurtardı. dedim bi de baidu'da aratayım, girdim, wenku.baidu'ya yönlendirdi ki sanırım google docs gibi bir şeyleri. buldum aradığım sunumu, girdim, baktım indirme simgesine tıklayınca hata falan çıkıyor. üyelik girişi gibi bir şeyler var, tıkladım, körlemesine mailimi ve rastgele bi şifre yazdım, üye oldum resmen. sonra tekrar girdim sayfaya, indirdim lan. tamamı çince sayfaya üye olup sunum da indirdim ya, ölsem de gam yemem.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap