8 entry daha
  • müzik olayına kendisini çok kaptırdığı için yakında kafayı yemesi ve ekonomik olarak batması muhtemel yazar.
    (bkz: #3063054)
    (bkz: #3066056)
    (bkz: #2693746)

    bide kimse belirtmedi diye belirtiyim... amerikada illustration üzerine eğitim alan bu kişilik, yardımcı dal olaraksa video art ve literature üzerine eğitim almaktadır. double minor, bir major yaparak ve günde en fazla 5 saat uyuyarak, birde başına gelen bir sürü şanssızlıklar gelmesine rağmen hala aklını yitirmemiş, kötü birisi olmamıştır.

    fazla sözlük ortamlarında gözükmez.. genellikle müzik grupları hakkında entryler girer.. sözlüğe herkesin uyuduğu saatlerde girip ortalığı müzik entrylerine boğup ortadan kaybolan bu suserin suratını teşhir edebileceklerin sayısıda çok azdır. hatta bazı kültürlerde aslında zenci olduğu söylenilmekte. bazı inanınışlara göre ise toto oky ormanlarda yaşayan mutasyona uğramış bir varlıktır . ki toto oky'nin baltimore'da köprü altlarında yaşayan ulu bir bilge "üçüncü meme"nin oğlu (bu bilge kişiliğin alnının ortasında üçüncü göz yerine üçüncü bir meme ortaya çıkmıştır ve bu memeden insanlara bilginin bereketli kapılarını açmıştır) olduğunu, o yüzden baltimore yerlileri tarafından kutsal sayıldığı ve toto oky'nin yarattığı mucizeler national geographic'e 2001 ağustos ayının kapak konusu olmuştur.

    toto oky'nin mucizeleri arasında inanılmaz müzik bilgisine sahip olduğu ve insanları giyinikken çıplak çizebilme (güzelliğin dış görüntüde olmadığını ve içe dönülmesi gerektiğini savunur bu mucizesiyle) yeteneğine sahip olduğu söylenir.

    ayrıca bir hafta uyumadan ayakta kalabildiği, 3 gün yemek yememenin ona koymadığı, 100 metreyi 5 saniyede koştuğu, zencilerden daha uzun pipisi olduğu, develere hendek atlatabildiği, cücelerle oynadığı basket maçlarının hepsini kazandığı, leb demeden leblebiyi bildiği, 550 adet midye dolmayı bir oturuşta yediği, vahşi hiperaktif koalaları avlıyabildiği, cem uzan'ı dolandıran tek insan olduğu, spincrus'un cilt problemlerini reiki ile düzelttiği, ve inanılmaz karnıbahar ograten yapabildiği mucizelerinden sadece bir kaçıdır.

    ben en iyisi gidip bir çay koyiyim.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap