4567 entry daha
  • insanın kendine yaptığını kimse yapamaz sözünü kanıtlayan başkan.

    şike dalgasına içeriye alındığı zaman, inanılmaz biçimde bir birlik yarattı camia içerisinde. öyle ki, bırakın aziz yıldırım'a kötü söz etmeyi, herhangi bir şekilde nötr durduğunu beyan eden birisi bile afaroz ediliyordu hemen. ya aziz yıldırım'ın yanındasın ya karşısında ortası yoktu bunun. açıkçası iyi de pr çalışması yürüttü. belli başlı gazeteciler ve bazı avukatlar sosyal mecraları iyi kullandı. bir anda muhaliflerinin gözünde bile halk kahramanı, kötülere savaş açmış bir don kişot oluverdi.

    ancak ne olduysa içeriden çıktıktan sonra oldu.

    aslında pek bir şey olmadı. başkan yine bilindik tavırlara takındı. her şeyi ben bilirim, ben yaparım havası yine hakim oldu. komunizm gerekirse onu da biz getiririz diyen eski vali nevzat tandoğan gibi bir ruh haline büründü. yani arada yaşanan 1 yıl yoktu artık ve 2 temmuz 2011 gününden devam ediyormuş gibiydi.

    eline mikrofon alıp kadınları azarlaması, havuzdan çıkarım blöfü, mehmet baransu ile yaşadığı askerlik polemiği havayı kendisi için tersine estirse de, dananın kuyruğunun koptuğu yer alex de souza'nın gönderilmesi oldu.

    çok lafı uzatmayacağım. düne kadar kendisine toz kondurmayan taraftarları, forumlarda inşallah yargıtay onar cezasını demeye başladı. her şeyi muhaliflerden, fenerbahçe düşmanlarından biliyor kendisi ama ara sıra düşünüp ben nerede yanlış yapıyorum diye sormalı.

    edit: imla.
12086 entry daha
hesabın var mı? giriş yap