• durugörü türkçe'de anlamını en iyi ifade eden kelimelerden biridir. hislerin a$ırı keskin olduğu zamanlarda henüz gerçekle$memi$ bir olayı algılamayı sağlar.türkçede 6.his de denir.kimileri ba$larına gelen bu tip olayları metafizik ve parapsikolojiyle bağda$tırsalar da bu $ekilde abartılıp manipüle edecek bir yönü yoktur. çünkü doğaüstü yakı$tırması yapılan olgu da doğanın binlerce özelliğinden sadece biridir ve bu yakı$tırma doğanın olağan mimarisine bir hakaret gibidir.rastlanıldığında abartılmasının belki de en önemli nedeni durugörünün yarattığı sonuçların alı$ılmamı$ olması ve insanın durugörüsünün kuvvetliliğini ve devamlılığını sağlayacak doğal bir çevresel ortamdan uzak olmasından da kaynaklanıyor olabilir. sonuçta durugörü tamamen objesel ili$kilere dayalı bir olaydır ve zihin açıklığını sağlayan renkler,kimyasal ko$ullar,objeler.etc. azaldıkça durugörü de varolu$sal saflığını kaybedip seyrelebilir..

    insan varlığının saflığına ve farkındalığına oranla ortaya çıkan özelliklerinden biridir. freud rüyaların durugörünün bir parçası olduğunu ifade etmi$tir.zaten durugörü de bir nevi uyumadan rüya görme durumudur..

    durugörü özellikle beyinsel konfigürasyona kemikıl plug-inler eklendikten sonra optik yanılgıların bilinçaltına etkisiyle iyice co$ar ve gidip allahla röpörtaj yaparsınız..
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap